eeeee yy, Co Kurwa?
Wytłumacz mi jak to w ogóle jest możliwe według Twojego toku myślenia, proszę.
pozdro również z 'zagranicy'
Niby głupi ci amerykanie,ale nie ma to tamto ,maja zajebiste poczucie humoru.pozazdroscić.
Cytując klasyka: "Mają rozmach skurwysyny"
Czasem nawet głupota idzie w parze z nawiedzeniem i kompletnym zajobem, a na to nie każdego stać
ŻYJMY DALEJ NIE PODEJRZEWAJĄC NIC ! ^^ Co mi pokażą w TV to uwierzę, hey hey jeszcze raz
EDIT:
Ale wypowiem się też co do filmiku, żeby nie było, że wietrze spiski wszędzie tylko (nic tylko teee spiskyyyy). Mega pozytyw! Piwo poleciało! I oczywiście shout jak gościu niby zrezygnowany, ale leci za maskotkiem! ^^ (co jest rzeczywiście bardziej emocjonujące do obejrzenia, jak się nie wie, że wszystko jest "nagrane"
eeeee yy, Co Kurwa?
Wytłumacz mi jak to w ogóle jest możliwe według Twojego toku myślenia, proszę.
pozdro również z 'zagranicy'
Ja pier... tak trudno zrozumiec ze nie mam polskich "KURWA" Liter...
To musi chyba byc jasne, ze mam os w innym jezyku.
Pozdro dla niekumatego
Pozdro dla niekumatego
ą ć ę ł ń ó ś ż ź, wyjechałeś z kraju - jakie to usprawiedliwienie, nie potrafisz ustawić narodowego języka klawiatury to kopiuj, albo napierdalaj folksdojczu robotę tam gdzie jesteś i zostaw porządne polskie portale w spokoju.
Pozdro dla niekumatego
Kupiłem swojego laptopa w Dublinie(czyli wg Twojego toku myślenia też nie mam polskich znaków, to bez znaczenia, każdy system możesz przestawić nawet na jebane umlauty z niemieckiego.
Kupiłem swojego laptopa w Dublinie(czyli wg Twojego toku myślenia też nie mam polskich znaków, to bez znaczenia, każdy system możesz przestawić nawet na jebane umlauty z niemieckiego.
Nie moj komputer kurwa... jak sie nie ma pojecia to powinno sie nie komentowac.
ą ć ę ł ń ó ś ż ź, wyjechałeś z kraju - jakie to usprawiedliwienie, nie potrafisz ustawić narodowego języka klawiatury to kopiuj, albo napierdalaj folksdojczu robotę tam gdzie jesteś i zostaw porządne polskie portale w spokoju.
Twoj komentarz mowi za ciebie...
Widze, że "ą" Ci zabrakło. Masz, skopiuj sobie
"ą"
to macie jeszcze "ń" i "ó"
przecież ludzie nie będą zmieniać specjalnie języku, żeby was zadowolić i komentować z cudownymi `ogonkami` jebane debile, nie potraficie przeczytać tekstu bez polskich znaków to wypierdolcie komputer (czy laptopa) przez okno, nastała taka era, że o byle gówno się przypierdalacie, nie broni gościu magistra tylko napisał pierdolony komentarz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów