📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten z telefonem od razu wygooglał co mu się stało i jaką radę dać.
Znieczulica w chuj. Oby jego ojciec i matka zdychali miesiąc na mrozie z ujebanym kulasem. Ruski cep.
Sishami jebany ćpun handluje, pewnie sam zjarany w chuj.
Skąd w tobie tyle tej ukraińskiej żółci Halman? Chwała wielkiemu Bogdanowi Staszewskiemu!
OpenStreetMaps napisał/a:
Skąd w tobie tyle tej ukraińskiej żółci Halman?
odkąd ktoś komuś wpierdala się do domu z buciorami i mówi że to jego dom...
Golden Sliska to znaczy chuju kacapski podłoga jest śliska XD
Will70 napisał/a:
Znieczulica w chuj. Oby jego ojciec i matka zdychali miesiąc na mrozie z ujebanym kulasem. Ruski cep.
Co mają do tego rodzice? Nie przejął by się...
OpenStreetMaps napisał/a:
Skąd w tobie tyle tej ukraińskiej żółci Halman? Chwała wielkiemu Bogdanowi Staszewskiemu!
Pytanie nie do mnie, ale mam w dupie, że się wpierdalam między wódkę a zakąskę i sobie skomentuję
Z Ukraińcami mieliśmy bardzo zły, ale jednak epizod w historii, ale przez setki lat żyliśmy w zgodzie, również jako jeden naród.
Natomiast z ruskimi prawdziwego sojuszu nie było NIGDY. To były tylko przerwy między kolejnymi konfliktami. Dlatego nienawiść do nich mamy w genach przekazywaną z dziada pradziada.
Tak więc Twoje pytanie jest nie na miejscu, raczej powinno brzmieć: Skąd biorą się idioci, którzy takich jak Halmana krytykują, za tę naturalną, wyssaną z mlekiem matki reakcję?
Halman napisał/a:
odkąd ktoś komuś wpierdala się do domu z buciorami i mówi że to jego dom...
Gratuluję Imponującego wyniku. Sam pomimo wielokrotnych różnic zdań się do twojego sukcesu przyczyniłem zresztą widzisz kto ci piwa stawia. Chodzi mi tylko o to obyś nie powielał PiSowskiej jednostronnej narracji. Pan Leszek Żebrowski jest moim autorytetem jeśli chodzi o bolszewię ale obecna Rosja nie jest aż tak demoniczna jak się ją nam przedstawia. A Ukraina nie jest tak kryształowo czysta i szlachetna jak ją wybielają. Raptem wszyscy zapomnieli że to też kacapy i to w dodatku mafijne banderowskie. Polskę traktujący instrumentalnie. Polecam kanał na YouTube "Musisz to wiedzieć" bo nie jesteś głupkiem abyś dawał się nakręcać tym politycznym śmieciom co Polskę do wojny pchają. Ja PiSowskim amerykańskim pucybutom nie wierzę w ani jedno ich słowo. sadistic.pl/zaczyna-sie-kampania-wyborcza-vt571886.htm . Zgadnij kto od wielu lat pcha Europę do tego aby popełniła samobójstwo gospodarcze sama nakładając sobie na szyję pętlę ograniczeń limitów CO2 itd. itp. ? Kto jest największym gospodarczym rywalem Europy? Kto odcina Europę od tanich surowców z Rosji i od handlu z Chinami ? Kto zablokował plany budowy nowego jedwabnego szlaku drogą lądową z Chin do Europy a Polsce możliwość wzbogacenia się na tym? Kto wywołuje najwięcej wojen na świecie? Dlaczego w większości lokali gastronomicznych w całej Europie nie można dostać nic europejskiego do picia? I czemu się o tym nie mówi? Kto jest naszym właścicielem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów