📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i jeszcze koledze samochód osrał.. ale smyk
nasrał na samochód wtf
był wyjebał przez okno
był wyjebał przez okno
Myślę, że więcej kupy zostało w samochodzie z Paula. W sumie chyba sama kupa z niego została.
Technikum elektryczne, oczywiście 34-ech chłopa, jedziemy na wycieczkę. Lata ok 2003-2004, nie pamiętam dokładnie. Nikt jeszcze nie miał telefonów, tak wiec w autokarze jadącym do innego miasta (x- nie będę podawał nazwy ) wpadliśmy na głupi a zarazem śmieszny pomysł- stojąc na światłach jak zatrzymał się na drugim pasie np. autobus miejski chłopaki od strony okien ściągali spodnie i przyklejali gołe dupy do szyby. Mina ludzi jadących autobusem miejskim do pracy bezcenna....
Technikum elektryczne, oczywiście 34-ech chłopa, jedziemy na wycieczkę. Lata ok 2003-2004, nie pamiętam dokładnie. Nikt jeszcze nie miał telefonów, tak wiec w autokarze jadącym do innego miasta (x- nie będę podawał nazwy ) wpadliśmy na głupi a zarazem śmieszny pomysł- stojąc na światłach jak zatrzymał się na drugim pasie np. autobus miejski chłopaki od strony okien ściągali spodnie i przyklejali gołe dupy do szyby. Mina ludzi jadących autobusem miejskim do pracy bezcenna....
"women power, whats about handy power!"
Po prostu zajebiste.
Po prostu zajebiste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów