📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Rozwiązanie jest bardzo proste. Kulki tego samego koloru wlatują do tej samej przegródki
Co mnie obchodzi jak dziala piekne jest
Pierdolicie, to 100% legit, nagrywali tak wiele razy aż się trafiło, że przypadkiem spadły jak na powyższym filmiku
Ilość kulek w przegródkach powinna odpowiadać rozkładowi Gausa, czyli tych w środku najwięcej, i tak jest na filmiku.
Moim zdaniem kulki były bezbarwne podczas nagrywania, kompem dorzucono kolory.
Moim zdaniem kulki były bezbarwne podczas nagrywania, kompem dorzucono kolory.
Jednak stawiałbym albo na postprocessing albo na pole magnetyczne (dość proste, jeśli barwa jest powiązana z ilością żelaza czy innego materiału ferromagnetycznego). Odwrócony obraz wygląda trochę nienaturalnie, co widać zwłaszcza w dolnej części ekranu (odbijające się kulki i ich eleganckie wpadanie do końcowego slotu).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów