📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
rożnica wagi każdego koloru kulki?magnetyzowanie dodatnie lub ujemne?magia?fejk?
Już ci wyjaśniam bo widziałem ten film wiele razy gdzie indziej:
Czary nazywają się CGI*
*CGI to skrót od Computer Generated Imagery czyli po polskiemu zwyczajnie Komputerowo Generowane Obrazy.
Po prostu ktoś się bawi kompem. Kulki nie istnieją a są jedynie dodane w post produkcji.
No ale pewnie zaraz ktoś się znajdzie i łyknie, że to prawdziwe pomimo, że sam autor filmiku powiedział otwarcie, że to po prostu animacja kulek.
Animacja całkiem niezła ale troszkę fizyka chujowo wyszła. Jak na amatorszczyznę dałbym typkowi śmiało 8/10.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Czary nazywają się CGI*
*CGI to skrót od Computer Generated Imagery czyli po polskiemu zwyczajnie Komputerowo Generowane Obrazy.
Po prostu ktoś się bawi kompem. Kulki nie istnieją a są jedynie dodane w post produkcji.
No ale pewnie zaraz ktoś się znajdzie i łyknie, że to prawdziwe pomimo, że sam autor filmiku powiedział otwarcie, że to po prostu animacja kulek.
Animacja całkiem niezła ale troszkę fizyka chujowo wyszła. Jak na amatorszczyznę dałbym typkowi śmiało 8/10.
Aby wywołać taki efekt musisz poprosić o to duchy lasu.
Natura ... natura tak działa ... potem wpierdala się intelektualnie upośledzony oświecony i wszystko chuj strzela.
Od tyłu siedzi chińczyk i kuleczki sortuje! Sprawdzone info pozdrawiam
Animacja, animacją, ale dałoby radę coś takiego zrobić na zasadzie sortowania według różnicy wielkości i ciężaru. Ewentualnie to magia.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
chuja nie udało się , widziałem jak niebieska wpadła do fioletowych
Czyli to maszyna do mieszania kolorów, a nie sortowania.
jakieś pedalskie te kulki
Józef Piłsudski
No to żeś kurwa wyjaśnił kolory. Teraz wyjaśnij 1000 razy większą magię - jak oni grawitację tak nagięli w dolnej części? Nagroda Nobla i miejsce w historii fizyki obok Newtona i Einsteina murowane!
Co do filmiku, to samo losowanie nie jest niczym nadzwyczajnym. Na każdej "bramce" jest 50% szans że poleci w jedną lub drugą stronę co przy takiej ilości "prób" daje rozkład w pojemnikach bardzo zbliżony do równego. Kwestia postprodukcji wystarczy że ogranicza się do kolorów.
ellsworth napisał/a:
No to żeś kurwa wyjaśnił kolory. Teraz wyjaśnij 1000 razy większą magię - jak oni grawitację tak nagięli w dolnej części? Nagroda Nobla i miejsce w historii fizyki obok Newtona i Einsteina murowane!
Co do filmiku, to samo losowanie nie jest niczym nadzwyczajnym. Na każdej "bramce" jest 50% szans że poleci w jedną lub drugą stronę co przy takiej ilości "prób" daje rozkład w pojemnikach bardzo zbliżony do równego. Kwestia postprodukcji wystarczy że ogranicza się do kolorów.
no debil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów