📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale kuurwa, na trójkołowym?...
@up a jednak idzie
ten na teście zderzeniowym liczył na destrukcję auta segłejem? cóż, z reno by się udało
Trzeba przyznać, że ludzie na tym filmiku to debile, miałem okazje na takim czymś jeździć i trzeba być spełnionym idiotą, żeby na tym się przewrócić, jazda jest prosta jak budowa cepa, a jak ktoś chce zjeżdżać tym z górki to jest głupi.
Po co niby saperowi segway?
Fajnie się tym jeździ, ale raczej dla zabawy. Na co dzień to skrajnie chujowy środek lokomocji i drogi. Chociaż w porównaniu do auta na benzyne... jebać ich wszystkich, rower power kurwa.
Niektore gleby wygladaja calkiem podobne do motocyklowych np ten ostatni
Niby takie proste gówienko, a znajdą się goście co dostarczą kilka faili.
puszek008 napisał/a:
Trzeba przyznać, że ludzie na tym filmiku to debile, miałem okazje na takim czymś jeździć i trzeba być spełnionym idiotą, żeby na tym się przewrócić, jazda jest prosta jak budowa cepa, a jak ktoś chce zjeżdżać tym z górki to jest głupi.
a zgaduj zgadula jak zginą właściciel jednej z firm produkujących to gówno ?
Też myślałem że to proste ale 3 lata temu na bulwarze w gdyni klient mi wskoczył na ściezke po której się jeżdziło i gwałtownie skręciłem , niestety gleba a i przy okazji dziadek oberwał tym gównem że w szpitału wylądował- zaraz pogotowie i psiarnia. Także pierwszy i ostatni raz tym jechałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów