P.S.
Moim faworytem jest Sekcja Rytmiczna.
Panowie, ale po co w ogóle z nimi dyskutujecie? Lewactwo trzeba bić i patrzeć jak puchnie.Nie ma nawet co wdawać się w dyskusje z osobami, dla których Polska jest niczym, którzy walczą ze swoimi wyimaginowanymi nazistami, podczas rozpadu naszego kraju.
Ostatnia wizyta: 1 minuta temu Online
[2.79 postów dziennie]
Piwa: otrzymane: 2305, postawione: 61
Data urodzenia: 08 Sty 1947
Kontakt: Wyślij prywatną wiadomość
patrząc na twa datę narodzin,ciśnie mi się na usta tylko jedno ;idź,przepadnij stary komuchu!
to teraz JA narażę się na "hejtowanie". Moje poglądy to coś na kształt wolnorynkowego anarchizmu, który pozwoliłby na utworzenie mniejszych regionalnych samorządów. Wyje*anie na zbity pysk związków zawodowych i delegalizacja KAŻDEJ KU*WA JEGO MAĆ religii (a przynajmniej zarejestrowanie każdego każdej grupy wyznaniowej jako osobnej firmy świadczącej usługi wobec mieszkańców). o ile to wszystko byłoby prostsze? nikt by nie pier*olił o tym kto jest "lewacką kurwą" a kto "łysym debilem".
bawiłem się w BB Antify, jak i wyjebałem nie raz komuchom za głupotę.
a żeby jeszcze bardziej Was podkurwić powiem że liczę na to że śląsk się odłączy od polski by stworzyć suwerenne państwo z normalnym systemem prawnym i społecznym. może reszta kraju/kontynentu pójdzie za nimi po rozum do głowy...
I dalej uważasz, że faszyści nigdy nie okupowali Polski? Ty tak poważnie?