📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co to ma być? Przynajmniej nie można zarzucić, że nie sadystyczne..
Ostatnio kurwa stało się sławne robienie filmików z tymi... karteczkami... Kurwa język im wszystkim ujebało czy co...?!
karteczki są dla nieśmiałych ludzi także nie pierdolcie głupot jak chuja wiecie ... co nie zmienia faktu że murzyna stać na kartki O_O na zrywaniu bawełny sie dorobił
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
niezła parodia, do tej pory pamiętam jak tamtego pajaca bronili wszyscy że dużo odwagi itp żeby coś nagrać takiego i tylko niewielu z nas bekę z niego toczyło, a tu murzyn parodie robi i wszyscy mu wrzucają z miejsca...
PS Jebać czarnucha
PS Jebać czarnucha
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
xgregor napisał/a:
Oglądać do końca
Nie będziesz mi rozkazywać żebym oglądał filmik, w dodatku z murzynem -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów