📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:16
📌
Powodzie w Polsce
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
Ja tam jak robię przecier to każę kotu nałapać myszy i szczurów, koniecznie żywych i zamykam je w pomieszczeniu z pomidorami...
Wierzycie w te napisy na keczupie "premium z balsamico i bazylią"??
Gdybyśmy wiedzieli jak się robi jedzenie, wszyscy bylibyśmy szczupli...
Mam nadzieję, że choć dobre piwo jest robione dobrze
Wierzycie w te napisy na keczupie "premium z balsamico i bazylią"??
Gdybyśmy wiedzieli jak się robi jedzenie, wszyscy bylibyśmy szczupli...
Mam nadzieję, że choć dobre piwo jest robione dobrze
niemamskarpet. napisał/a:
ja pie**ole, po h*j ja to wszystko na górze przeczytałem
Teraz wiesz skąd bierze się ten intensywnie czerwony kolor ketchupu.
Poza tym, podejrzewam że w tych pomidorach pewnie mogły się też znaleźć zwłoki jakiegoś radośnie biegającego po polu psa, który przypadkowo nadział się na widły.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ja tam jak robię przecier to każę kotu nałapać myszy i szczurów, koniecznie żywych i zamykam je w pomieszczeniu z pomidorami...
Wierzycie w te napisy na keczupie "premium z balsamico i bazylią"??
Gdybyśmy wiedzieli jak się robi jedzenie, wszyscy bylibyśmy szczupli...
Mam nadzieję, że choć dobre piwo jest robione dobrze
Dobre piwo pięknie odmacza odciski na stopach. Zwłaszcza to jeszcze ciepłe w kadzi.