Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oddawałem kiedys pomidory i jabłka do skupu. Wszystko leżało na pryźmie, w pryźmie legły sie myszy i szczury, przyszły bezdomne koty wpierdaljaace myszy . Na koniec sezonu zgarniali wszystko do młynka i wychodził bardzo doby Ketchup Włocławski. A zrobili wielkie halo jak we Włocławskich azotach sprzedawali sól po chlorowaniu po której ludzie w brudnych gumowcach chodzili.
Kiedyś znajomy pracował w skupie jabłek i pomidorów w Włocławku.Zakładał rękawiczki i banknotami pocierał o fiuta .Ci,którym płacił wielokrotnie oblizywali palca przy liczeniu.
Kiedyś znajomy pracował w skupie jabłek i pomidorów w Włocławku.Zakładał rękawiczki i banknotami pocierał o fiuta .Ci,którym płacił wielokrotnie oblizywali palca przy liczeniu.
Czyli znalazł sie amator Ketchupu Włocławskiego, jakbyś trochę wiedział to skupy nigdy nie płaca od ręki. Zazwyczaj trzeba czekać od miesiąca do trzech na kasę. Ale mam nadzieje że smakowalo.
P.S. Płacili kwitem realizowanym w banku nawet w latach 90-tych.
Czyli znalazł sie amator Ketchupu Włocławskiego, jakbyś trochę wiedział to skupy nigdy nie płaca od ręki. Zazwyczaj trzeba czekać od miesiąca do trzech na kasę. Ale mam nadzieje że smakowalo.
P.S. Płacili kwitem realizowanym w banku nawet w latach 90-tych.
Robili wyjątki jak jebało od jabłek i pomidorów kotami i myszami.
Robili wyjątki jak jebało od jabłek i pomidorów kotami i myszami.
Misi nie pogrążaj się wpierdalałes to gówno aż ci się uszy trzęsły i teraz odreagowywujesz.
Do tego kwit mozna było zrealizować do 3 tygodni ale płatne 80% albo po 3 miesiącach platne 100%, a czasami nawet po 8 miesiącach płatne ponad 100%.
Misi nie pogrążaj się wpierdalałes to gówno aż ci się uszy trzęsły i teraz odreagowywujesz.
Do tego kwit mozna było zrealizować do 3 tygodni ale płatne 80% albo po 3 miesiącach platne 100%, a czasami nawet po 8 miesiącach płatne ponad 100%.
Nie tłumacz się już .Mój inny znajomy pracował kiedyś w banku.Dobranoc
@wszyscy up, idźcie się kłócić gdzie indziej
Raczej nie kłótnia a wyjaśnienie.
Nie tłumacz się już .Mój inny znajomy pracował kiedyś w banku.Dobranoc
Nie interesuje mnie gdzie pracowal twój chłopak.
Żeby was pogodzić, co do najlepszego ketchupu, to najlepszym ketchupem jest ten z błony dziewiczej...
Dziękuję, dobranoc...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów