18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Seks jest okrutnym złem
zygmuntor • 2013-06-14, 20:32
Czyli co słuchaczka radia, które ma twarz ma do powiedzenia na temat seksu małżeńskiego:

źródło: youtube watch?v=wcrD0UnJP4Y
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gebofon 2013-06-14, 23:20 15
Dobrze że mam na maksa zboczoną kobietę.... Kaśka, kocham Cię!!!!!
Zgłoś
mare30ks 2013-06-14, 23:32 31
@up potwierdzam Kaska jest zboczona
Zgłoś
wieczko@wp.pl 2013-06-14, 23:35
w dupie była gówno widziała ....
Zgłoś
K................� 2013-06-14, 23:36 3
Ło kurwa, jak ktoś jej powie, że istnieje seks pozamałżeński, to się chyba biedna powiesi
I dobrze, kurwa
Zgłoś
kih0n 2013-06-15, 0:09
nie wierzę, kurwa nie wierzę
Zgłoś
froqer 2013-06-15, 0:39 2
Haha, kurwa a o antykoncepcji nie słyszała, czy już spaliła kondony na stosie?
Zgłoś
mckarmi 2013-06-15, 0:47
Harda jej pokazać. Może znormalnieje
Zgłoś
vredes 2013-06-15, 1:13
pierdoli, polać jej więcej wódy!!!!
Zgłoś
kapral 2013-06-15, 1:29
udajecie czy nie słyszecie?

kobiecie chodzi o seks' jako ruchanie na prawo i lewo, a wg niej akt małżeński jako stosunek między małżonkami =/= seks'.

jak posłuchacie to zobaczycie że ma na myśli to że się wszyscy pierdolą na prawo i lewo. taka nauka kościłoa, umartwiaj się, cierp, klęcz, tyś najgorszy. owocem tego takie kobiety.

nie wiem po chuj żyjemy, co jest dalej, kim i gdzie jesteśmy, ale nie wydaje mi się że po to żeby zalewać się łzami w kościele i błagać Boga o przebaczenie bo jestem takim grzesznym, złym i podłym stworzonkiem.
Zgłoś
Jack Daniel's 2013-06-15, 3:32 1
@up, księża też pierdolą na lewo i prawo, głównie dzieci. Może niech się do tego baba dopierdoli? A nie do zwykłego, hedonistycznego ruchanka z ukochaną
Zgłoś
k................t 2013-06-15, 8:01
W świętej rodzinie nie było sexu czyli jezus urodził się bez sexu czyli przez invitro.
Zgłoś
C................r 2013-06-15, 8:02 1
"W świętej rodzinie nie było seksu" - albo baba czytała księgi okultystyczne myśląc, że to biblia, albo były tylko (jej zdaniem) akty małżeńskie, bo biblia wyraźnie stwierdza, że Jezus nie był jedynakiem. Tak więc "święta" rodzina została by przez nią spalona na stosie.
Zgłoś
Seboolek 2013-06-15, 9:05 2
Skad ona wie ze Jezus nie zakutasił? Był ten jakiś okres 20 lat którego nie opisano w ksiegach. pewnie zamieniał wode w wino i tak zarywał dupy a potem na stos siana i davaj.
Zgłoś
sigrid2 2013-06-15, 9:17
jak by jej rodzice nie uprawiali sexu to by jej na świecie nie było szkoda żeo tym oni nie wiedzieli co za durną istotę na świat wydali.....
Zgłoś
s................i 2013-06-15, 11:29
A ksiądz kurwa siedzi i fapuje do tego nawet slychac haha

I mnie tam nawet to jara jak ona mówi cały czas o tym że ten seks to bee że zło a właśnie słychać że tylko o tym myśli i tylko to ją kręci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem