📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karboksylator napisał/a:
gość już na motorku łapki w dół dał, przypuszczam, że się zsunie im po drodze.
za to zaimponował mi ten pierwszy motorzysta. raz za nieskazitelnie białą koszulę, a dwa za ukaranie idioty
Ale dlaczego za ukaranie? Był to głupi żart, ale nie ma prawa go dźgać nożem... masakra
Ale widać że gostka chyba nie pierwsza taka akcja
nie napinajcie się tak frajerzyny, to tylko aktorstwo
tak dla oglądalności
tak dla oglądalności
Żarcik za żarcik, nie ma co się spinać. It's a prank, bro!
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Kolejny do którego tatuś w nocy przychodził
Aleo napisał/a:
tak się powinny kończyć pedalskie żarty
sądząc po wydźwięku komentarzy jeszcze wiele wody przepłynie w Wiśle zanim polaczki nauczą się rozumu i dogonią w inteligencji zachód...a tak całkiem przyziemnie, to pragnę przypomnieć sobie panom czasy ze szkoły podstawowej gdy takie żarty o podtekstach seksualnym także w kierunku płci przeciwnej były na porządku dziennym i co? w związku z tym te dziewczyny-ofiary łapane za pośladki czy szturchane po cyckach też powinny dźgać wszystkich i być za to usprawiedliwione gdyby któregoś śmiertelnie ugodziły? to kto by dzisiaj te bąbelki z których bierzecie pińcet plus wam robił?
pamietam że jako dzieciak też byłem ofiarą takich żartów w szkole
dziś ten "kolega" ma żonę i dzieci
uważasz że źle zrobiłem bo go wtedy nie zadźgałem?
aha i on jest bi, czyli ma ciagoty do facetów też
Aleo napisał/a:
ty filozof, idź lepiej jakąś tęczę namaluj
pamietam że jako dzieciak też byłem ofiarą takich żartów w szkole
dziś ten "kolega" ma żonę i dzieci
uważasz że źle zrobiłem bo go wtedy nie zadźgałem?
aha i on jest bi, czyli ma ciagoty do facetów też
Lileniaa napisał/a:
Ale dlaczego za ukaranie? Był to głupi żart, ale nie ma prawa go dźgać nożem... masakra
a skąd wiesz, że żart? może dzień wcześniej ten kolo tamtego w białej koszuli wyruchał w dupę. Może nie chciał powtórki...
za dużo pytań bez odpowiedzi, a nawet jeśli to był żart, to już nie będzie tak żartował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów