Sex turystyka po polsku: Na dwutygodniowe wakacje wysyła się klientów samolotem opłaconym w jedną stronę do hotelu opłaconego na dwie doby. I niech się pierdolą...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Opowiem historie kolegi szwagra ktory pare lat temu polecial do Egiptu.
Otoz Zdzisiek pojechal na wakacje z rodzina.
Wszystko fajnie hotel piekny,pogoda zajebista tylko jeden problem na lotnisku "zgubili" mu walizke.
I co tu poczac?
Wiec Zdzisiek cale 2 tygodnie przechodzil w jednych majtkach i koszulce (dopiero pod koniec wyjazdu kupil druga )
I najlepsze w tym jest to,ze walizki nie zgubili na lotnisku tylko On najebany po wyjsciu z samolotu i udaniu sie do hotelu schowal ja pod lozkiem.
Znalazl ja dopiero jak mieli juz wyjezdzac
Szukali caly pokoj,dzwonili po lotniskach,konsulatach,ze walizki nie ma,ze mu laptopa zajebali a walizka lezala pod lozkiem...
Otoz Zdzisiek pojechal na wakacje z rodzina.
Wszystko fajnie hotel piekny,pogoda zajebista tylko jeden problem na lotnisku "zgubili" mu walizke.
I co tu poczac?
Wiec Zdzisiek cale 2 tygodnie przechodzil w jednych majtkach i koszulce (dopiero pod koniec wyjazdu kupil druga )
I najlepsze w tym jest to,ze walizki nie zgubili na lotnisku tylko On najebany po wyjsciu z samolotu i udaniu sie do hotelu schowal ja pod lozkiem.
Znalazl ja dopiero jak mieli juz wyjezdzac
Szukali caly pokoj,dzwonili po lotniskach,konsulatach,ze walizki nie ma,ze mu laptopa zajebali a walizka lezala pod lozkiem...
Polska seksturystyka to uzdrowiska Ciechocinek, Busko-Zdrój, Kamień Pomorski itd.
@up
Pod warunkiem że jesteś kustoszem - czyt.: ruchasz muzea
EDIT:
No patrz kurwa, nawet nick się zgadza
Pod warunkiem że jesteś kustoszem - czyt.: ruchasz muzea
EDIT:
No patrz kurwa, nawet nick się zgadza
Bongman w formie...
@Jesusek_Chytrusek skoro jednak odnalazł walizkę, to po co kupował drugą koszulkę? Coś kręcisz.
jak to powiedziała mi jedna gruba świnia : Polki za granicą są "lubiane" bo są piękne:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów