📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Syn_Milionera napisał/a:
Nie twórzcie spisków i nie mówicie, że co 5 studentka się puszcza za oceny. Takie sytuacje to rzadkość i zazwyczaj idą w parze z fetyszem do dawania dupy nauczycielowi.
Może nie co piąta tylko co trzecia, baa nawet parę małżeństw z tego wynikło (jestem ekspertem)
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Ta a potem będzie cię leczyć lekarka co leczyć nie umie bo dupy dawała a Twoje dzieci będzie uczyć nauczycielka co uczyć nie umie ale anal umiała. Patologia.
Przypominam że to Sadistic czyli codzienna dawka czarnego humoru a nie forum NFZ.
Poszukajcie sobie "Los videos del Doctor y la enfermera del hospital de Puerto Montt" ... okazuje sie ze to byla pielegniarka i lekarz a nie zadna uczennica. Oboje niby mieli partnerów i ich chyba zdradzali , wywalili z roboty (przetłumaczyć mozna google translatorem artykuł). O ile zrozumialem z tłumaczenia ktoś im chyba ukradł telefon i to upublicznił.
Fejk. Na filmiku ma przedzialek po lewej a na foto po prawej
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów