enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do prawidłowego Shuffle ma za wolne kroki ... czyli za wolno rusza nogi i dupą
Boże i jeszcze ta muzyka.
Boże i jeszcze ta muzyka.
szufle robi ? nie widze zadnej szufelki...
I po ki chuj ta zmiana kolorów w filmiku -.- Tylko oczopląsu można dostać -.-
so hot że ryja nie chciała pokazać
To jest jakiś remix Lily Allen, ale cholera nie mogę znaleźć jaki... <mad>
edit:
Lily Allen - Not Fair Annie Nightingale Far Too Loud Remix
<WIN!>
edit:
Lily Allen - Not Fair Annie Nightingale Far Too Loud Remix
<WIN!>
19danio90 napisał/a:
rzeczywiście seksowna.... ma z 13 lat
oj tam... bądź dżentelmenem i nie pytaj kobiet o wiek... Polański tak robił i jaką dupę wyrwał!
a co się tyczy tej "hot" to.. ma nogi... nawet dwie i cycki w rozmiarze "B-ędą większe?" albo nawet i nie to.
a drugi kawalek to basemant jaxx - where's your brain at w jakims remixie, ale poleca oryginal
Dawno nie widziałem tak chujowego tańca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów