Facet z drugiej strony stołu ma ciekawe spojrzenie. Gdyby był jej facetem, gość z nożyczkami długo by nie pożył...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co zazdrosny byl bys o projektanta mody, prawdopodobnie geja....
Słabe masz mniemanie o sobie...
Zaraz będzie: "chuja byś zrobił"
Buhaj123 napisał/a:
A co zazdrosny byl bys o projektanta mody, prawdopodobnie geja....
A ty byś nie miał nic przeciwko temu by jakiś (prawdopodobnie)gej obmacywał cycki twojej kobiety?
Słabe mam mniemanie o tobie...
Chuja byś zrobił.
Wiesz to jest show w telewizji i bardziej zmartwił bym sie ze moja dziewczyna bierze za to pieniadze...
ten "jej facet" to tez na geja wygląd wic raczej chodzi o to ze projektant dotyka jakiegoś babsztyla
Ten za stołem też by chciał mieć taką fajną koszulkę i stąd takie fochy.
gówno byś zrobił i dobrze o tym wiesz, po za tym nigdy nie będziesz mieć takiej laski więc nawet nie musiszo tym myśleć
a gdzie on ją obmacywał? oO
Ten facet po drugiej stronie to o tego projektanta był zazdrosny a nie o tą laskę.
Po co w ogóle dawali zbliżenia na ryj tego zakolczykowanego, pomalowanego pedałka
Po co w ogóle dawali zbliżenia na ryj tego zakolczykowanego, pomalowanego pedałka
Komentarze w tym temacie to dobry przykład analfabetyzmu i nieumiejętności czytania ze zrozumieniem. Autor napisał 'gdybY', a nie 'gdybyM', co oznacza, że nie mówił o sobie, tylko o tym kolesiu na filmiku, jełopy.
A laska fajna, nie ma to co tam to ;>
A laska fajna, nie ma to co tam to ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów