18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samilo 2011-08-04, 1:51
w wieku 12 lat bym takiego pedalskiego zegarka nie założył
Zgłoś
TsenAng 2011-08-04, 8:59 3
Co ten człowiek szuka na SADISTICU? PS: dobrze że chociaż zdajesz sobie sprawę że ''robisz syf''- panie wujekbielu ;>
Zgłoś
akryl849 2011-08-04, 9:27
widzę, że wolność słowa nie funkcjonuje na tym portalu. może jakieś słowo uzasadnienia, panie admin? mam inne zdanie niż cała reszta, więc usuwamy mojego posta?
Zgłoś
Pener 2011-08-04, 9:31
akryl849 napisał/a:

widzę, że wolność słowa nie funkcjonuje na tym portalu. może jakieś słowo uzasadnienia, panie admin? mam inne zdanie niż cała reszta, więc usuwamy mojego posta?

a może chcesz warna za magiczne słowo którego użyłeś?
Zgłoś
akryl849 2011-08-04, 9:39
Cytat:

Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

coś mi tu nie gra...wydaje mi się, że nikogo w swoim poście nie nabluzgałem, za to 3 strony komentarzy przed moim prezentują mnóstwo obelg i wrzut na Wujka, a szanowny mod nie raczył nic z tym zrobić.
Zgłoś
Pener 2011-08-04, 9:41
weź to poczytaj sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm
Zgłoś
akryl849 2011-08-04, 9:45
ok, przyznam, że nie zaglądałem do spraw organizacyjnych i nie zauważyłem tego małego update'a w takim razie mały edit:

jak to się mówi haters gonna hate, zupełnie nie rozumiem, po chuj się napinacie? człowiek ma swój pomysł, wychodzi na ulice i go realizuje, a co możecie zaprezentować wy? zapas swoich komentarzy pod tytułem o kurwa jakiś ty chujowy co to nie ja? on przynajmniej zagaduje do wielu dziewczyn, mogę się założyć, że większość napinaczy, po podejściu do dziewczyny miałoby wirtualnego chuja w gardle i nie moglibyście wykrztusić ani słowa Tak więc jak się nie podoba to , a ja Wujku Bielu czekam na part 3
Zgłoś
P................k 2011-08-04, 13:58 4
@ up
Haters gonna hate? Nie. Po prostu część osób wyraża swoją aprobatę, część nie. To co, że w sposób wulgarny, takie forum.
Wiecie w czym Sadistic i FB jest gorszy od YouTube? Brak przycisku Dislike (tu by pasował jakiś Karny Kutas). Wtedy zobaczylibyśmy jaka jest naprawdę proporcja osób, którym się to podoba do tych którzy uważają, że takie 'coś' NIE pasuje do tego forum..
Zgłoś
akryl849 2011-08-04, 14:27
no i taką wypowiedź mogę zrozumieć - mi nie chodzi konkretnie o ten filmik, tylko idąc za przykładem o to, że mnóstwo ludzi nie potrafi napisać niczego konstruktywnego. spotykam same wypowiedzi typu "chujowe, spierdalaj". jak widać - da się napisać elokwentnie, przedstawiając racjonalne argumenty i nawet wychodząc z pomysłem karnych kutasów, co również uważam za słuszne. pozdro
Zgłoś
demobil 2011-08-04, 15:51
Ciemny miał koszulkę "PROSTO"
Zgłoś
Everizon 2011-08-04, 21:35 1
wujekbielu napisał/a:

(ciach) oj krytyka konstruktywna jak najbardziej ale teksty ze słownictwem na poziomie rynsztoku , Ty sk.... .j.... .itd to dno mi za robienie syfu płacą a wam za pisanie drunych komentarzy? co? mama zrobi kanapki ? (ciach)

Podpowiem ci że sadol to jak dotąd jedyny serwis gdzie ludzie wreszcie mogą napisać dokładnie to co myślą a przekleństw używają do zaakcentowania emocji a nie jako przecinków.
Moderatorzy to wiedzą i dzięki temu ja i inni userzy mamy tubę gdzie się możemy normalnie odezwać bez tych jebanych "konwenansów" i skurwiałego "survivalu" !! który w tzw. "normalnym" świecie robi z nas sztuczne zombie i tchnie jebaną obłudą na każdym kroku !! ot co.
I jak mi się coś nie podoba w temacie to nie "to nie oglądaj" tylko obejrzę i zjebię i nazwę debilem autora jeżeli na to w moich oczach zasłuży. A dopiszę coś konstruktywnego jak mi się spodoba. ot, sadistic.. Teraz pojął ?
Zgłoś
ichi_ni_san 2011-08-04, 21:48
i dzięki takim filmikom powstają nastoletnie kurwy.
Zgłoś
drwattson 2011-08-05, 0:32
Jego zegarek to Jelly Watch
Zgłoś
Curtis 2011-08-06, 1:16
2:03 - jaki spojler kurwa, padłem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem