📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pani mama wujka biela powinna być karnie pociągnieta do odpowiedzialności...
Żenada i tandeta !!! Temu kolesiowi należały by się dobre kopy na ryj by się wtedy nauczył być bardziej męski. Tatusia ma bogatego zrobił synkowi program i myśli ze jest fajny a tak naprawdę to pewnie pociągaja go faceci bo z kobietami to nie umie rozmawiać.
ps. Powiedzieć beznadzieja to jakby kolesia pochwalić...
Żenada i tandeta !!! Temu kolesiowi należały by się dobre kopy na ryj by się wtedy nauczył być bardziej męski. Tatusia ma bogatego zrobił synkowi program i myśli ze jest fajny a tak naprawdę to pewnie pociągaja go faceci bo z kobietami to nie umie rozmawiać.
Mi się podoba uśmiałem się !
jakie to jest tanie i żałosne
@thewhitestar to po ki grzyb oglądasz?
Każdy jakoś dorabia, a po pierwsze pomysły na podryw są wysyłane przez widzów, czyli ludzi takich jak wy, po drugie jestem ciekaw jakie z was kozaki by były, wielcy odważni i towarzyscy, przed kamerą występować się nie boją bo są z nią za pan brat. n/c
Każdy jakoś dorabia, a po pierwsze pomysły na podryw są wysyłane przez widzów, czyli ludzi takich jak wy, po drugie jestem ciekaw jakie z was kozaki by były, wielcy odważni i towarzyscy, przed kamerą występować się nie boją bo są z nią za pan brat. n/c
prawda jest taka drodzy hejterzy, że ten koleś prawdopodobnie zaliczył więcej lasek niż wy razem wzięci. przynajmniej nie boi się zagadać na żywo jak 3/4 facetów w Polsce. swoja drogą akurat ten "podryw na ziemniaka" wg. mnie jest totalnie do dupy.
@up
gada z nimi bo za to mu płaca.
gada z nimi bo za to mu płaca.
@up
to że potrafi zagadać jeszcze nie oznacza że zalicza te laski.
to że potrafi zagadać jeszcze nie oznacza że zalicza te laski.
po pierwsze pomysly są chuje ale wysyłane przez takich internautów jak i wy macie lepsze pomysły casanovy? to podeslijcie powiem wiecej zapraszam na Pw jesli chcesz poprowadzić taki odcinek bo widze ze tak jak trenerów 40 mln tak i kurwa prezenterów w naszym kraju od chuja:)
co do tego ze tatuś mi gdzieś zalatwil robote otóż chłopcze nie niestety:) pedałem też nie jestem mam wyjebane na te komenty totalnie jedzcie tutaj zdrowo przynajmniej nabijacie oglądalność .
aha i jeszcze jedno ja przynajmniej za to dostaje wynagrodzenie a wy? za pisanie tutaj i oranie kazdego z gównem co ? śmiem twierdzic ze 60 -70 procent męskiego grona tutaj nie kutasilo od dluzszego czasu i wali na ręcznym przy xvideosie pozdrawiam wszystkich kozaczków chcących obić mi ryj a maskujących się za ścianą swojego serwerka:)
co do tego ze tatuś mi gdzieś zalatwil robote otóż chłopcze nie niestety:) pedałem też nie jestem mam wyjebane na te komenty totalnie jedzcie tutaj zdrowo przynajmniej nabijacie oglądalność .
aha i jeszcze jedno ja przynajmniej za to dostaje wynagrodzenie a wy? za pisanie tutaj i oranie kazdego z gównem co ? śmiem twierdzic ze 60 -70 procent męskiego grona tutaj nie kutasilo od dluzszego czasu i wali na ręcznym przy xvideosie pozdrawiam wszystkich kozaczków chcących obić mi ryj a maskujących się za ścianą swojego serwerka:)
Na miejscu Administracji powtórnie przemyślałbym współpracę naszego portalu z "Sekswizją".
why ?? Earth,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów