18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
w................u 2011-08-09, 0:00
Ja nic nie mam do krytyki to forum jest takie a nie inne , z tym ze kurwa zlitujcie sie widzicie mnie 1 raz i teksty odrazu ojciec mu zalatwil konskie spierdoliny skurwiel gej wyjebe mu w morde no to conajmniej żenada , a powiedzialbym ze szczyt frajerstwa!!!
Zgłoś
D................i 2011-08-09, 0:07 1
@up
portal kurwa PORTAL
a od xvideos sie odczep
taki juz urok tej strony

P.S moglbys zrobic odcinek specjalny gdzie pokazujesz jak po(de)rwac 4-ro latke wtedy dalbym piwo
Zgłoś
amoroso 2011-08-09, 0:10 2
wujek ile ci płacą za robienie takiego ścierwa ?
Zgłoś
c................7 2011-08-09, 0:24 1
Jaki urok strony ? każdy ma prawo do własnej opinii ale bez przesady wyzywać kogoś od geja nie znając go .. ŻENADA ! mało tego wszyscy kolesie którzy na forum jadą wujka pewnie są grzecznie mówiąc nieatrakcyjni i nie mają powodzenia u kobiet , dlatego wyżywają sie na kimś innym tutaj ...To że nie każdy podryw tutaj działa to nie znaczy że kobiety go nie chcą ludzie . To też zależy na jaką kobietę trafi a jeśli on lubi to co robi i spełnia się w tej pracy to jak najbardziej go popieram !
Zgłoś
sosik 2011-08-09, 1:32
Jak tylko zobaczyłem kto jest autorem tematu od razu zjechałem niżej...
Zgłoś
g................4 2011-08-09, 2:16
Bielu a czego ty oczekujesz od społeczności sadistica ???? większość z nas sadoli zrobiła by najobrzydliwsze rzeczy aby tylko dostać piwo na sadolu . Tutaj gdy pojawiają się takie filmiki jak twój aż się proszą o zhejtowanie go bo taka jest moim zdaniem nasza mentalność , cwani bo anonimowi . Tu ci nikt nie będzie słodzić , wręcz na odwrót .
A co do filmiku to sądzę że większość , jak nie wszystkie nie wiedzą gdzie jest ten punkt .
Zgłoś
k................r 2011-08-09, 10:21
Nic dodac nic ujac prawdziwy z rodowodem GEJ!!!
Zgłoś
K................a 2011-08-09, 10:58
"a pani wolna jest?
- nie dosyć szybka"
zniszczyła system skubana hahahahhaahh
Zgłoś
M................n 2011-08-09, 11:49 1
Jak to pokazłem mojej koleżance to stwierdziła, że koleś jest pojebany gorzej niż jarosław i gdyby tak do niej zagadał to dostałby gazem po oczach.

Po namyśle stwierdziła, że przyjebałaby mu z gazu z sumie za sam wygląd, odzywać sie nie musi.
Zgłoś
w................u 2011-08-09, 13:10 1
@up

świetnie a co koleżanka powiedziała o Tobie ? pewnie ze jestes super męski i zaraz pójdziecie do łóżka , a później mama Cie obudziła bo śniadanie i koniec snu pozdrawiam
Zgłoś
w................u 2011-08-09, 14:04 2
@up

o jak dobrze że tego nie zrobiłeś chyba bym tego nie wytrzymał Ja spadam , a wy dalej do xvideosa i do hejtowania
Zgłoś
H................g 2011-08-09, 15:38 1
Niedługo koleś z najlepszym komentarzem będzie miał więcej piw niż filmik, to chyba źle świadczy o tym filmiku.
Zgłoś
Corey_09 2011-08-09, 17:17
punkt g nie istnieje, jakie oni maja informacje???

No i Chuj!
Zgłoś
wheresally 2011-08-09, 19:10
Ale udało mu sie w końcu wyrwać niezły towar na te ziemniaki w 3.32
Dziadek od papierosa rulez
Zgłoś
L................a 2011-08-09, 19:11
Skojarzył mi się ten gościu, który opowiadał o simsach, ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć.

Laska mogła rozegrać to lepiej "Nie, zapierdalam jak dyliżans."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów