📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja nic nie mam do krytyki to forum jest takie a nie inne , z tym ze kurwa zlitujcie sie widzicie mnie 1 raz i teksty odrazu ojciec mu zalatwil konskie spierdoliny skurwiel gej wyjebe mu w morde no to conajmniej żenada , a powiedzialbym ze szczyt frajerstwa!!!
@up
portal kurwa PORTAL
a od xvideos sie odczep
taki juz urok tej strony
P.S moglbys zrobic odcinek specjalny gdzie pokazujesz jak po(de)rwac 4-ro latke wtedy dalbym piwo
portal kurwa PORTAL
a od xvideos sie odczep
taki juz urok tej strony
P.S moglbys zrobic odcinek specjalny gdzie pokazujesz jak po(de)rwac 4-ro latke wtedy dalbym piwo
Jaki urok strony ? każdy ma prawo do własnej opinii ale bez przesady wyzywać kogoś od geja nie znając go .. ŻENADA ! mało tego wszyscy kolesie którzy na forum jadą wujka pewnie są grzecznie mówiąc nieatrakcyjni i nie mają powodzenia u kobiet , dlatego wyżywają sie na kimś innym tutaj ...To że nie każdy podryw tutaj działa to nie znaczy że kobiety go nie chcą ludzie . To też zależy na jaką kobietę trafi a jeśli on lubi to co robi i spełnia się w tej pracy to jak najbardziej go popieram !
Jak tylko zobaczyłem kto jest autorem tematu od razu zjechałem niżej...
Bielu a czego ty oczekujesz od społeczności sadistica ???? większość z nas sadoli zrobiła by najobrzydliwsze rzeczy aby tylko dostać piwo na sadolu . Tutaj gdy pojawiają się takie filmiki jak twój aż się proszą o zhejtowanie go bo taka jest moim zdaniem nasza mentalność , cwani bo anonimowi . Tu ci nikt nie będzie słodzić , wręcz na odwrót .
A co do filmiku to sądzę że większość , jak nie wszystkie nie wiedzą gdzie jest ten punkt .
A co do filmiku to sądzę że większość , jak nie wszystkie nie wiedzą gdzie jest ten punkt .
Nic dodac nic ujac prawdziwy z rodowodem GEJ!!!
Jak to pokazłem mojej koleżance to stwierdziła, że koleś jest pojebany gorzej niż jarosław i gdyby tak do niej zagadał to dostałby gazem po oczach.
Po namyśle stwierdziła, że przyjebałaby mu z gazu z sumie za sam wygląd, odzywać sie nie musi.
Po namyśle stwierdziła, że przyjebałaby mu z gazu z sumie za sam wygląd, odzywać sie nie musi.
@up
świetnie a co koleżanka powiedziała o Tobie ? pewnie ze jestes super męski i zaraz pójdziecie do łóżka , a później mama Cie obudziła bo śniadanie i koniec snu pozdrawiam
świetnie a co koleżanka powiedziała o Tobie ? pewnie ze jestes super męski i zaraz pójdziecie do łóżka , a później mama Cie obudziła bo śniadanie i koniec snu pozdrawiam
@up
o jak dobrze że tego nie zrobiłeś chyba bym tego nie wytrzymał Ja spadam , a wy dalej do xvideosa i do hejtowania
o jak dobrze że tego nie zrobiłeś chyba bym tego nie wytrzymał Ja spadam , a wy dalej do xvideosa i do hejtowania
Niedługo koleś z najlepszym komentarzem będzie miał więcej piw niż filmik, to chyba źle świadczy o tym filmiku.
punkt g nie istnieje, jakie oni maja informacje???
Dziadek od papierosa rulez
Skojarzył mi się ten gościu, który opowiadał o simsach, ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć.
Laska mogła rozegrać to lepiej "Nie, zapierdalam jak dyliżans."
Laska mogła rozegrać to lepiej "Nie, zapierdalam jak dyliżans."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów