Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim kurwa trzeba być debilem, żeby ciągle wrzucać swoje filmiki, tam gdzie ich nikt nie chce
Ja np. chce żeby były i co ci do tego homofobie? Pojazd na posrańców z sadola, jak najbardziej trafny. Jebać gimnazjalnych napinaczy i onanistów. Tak strasznie narzekasz jakie to chujowe i jaki to straszny pedał prowadzi, ale oglądasz każdy jeden odcinek i piszesz durne komentarze pod każdą wrzutą. Ogarnij cyce...
Więcej dystansu, zasrane polaczki.
(możecie wjebać mi warna, jebać was)
nie jestem homofobem, pierdoli mnie czy ktoś woli stukać laski czy facetów, też chuj mnie interesuje jak ktoś się ubiera. Ten odcinek oglądałem może z 4 minuty, a potem przewinąłem do końca z uwagi na ten pojazd, gdyby nie to, nawet bym tego nie włączał.
ps z tego co widać po komentarzach to są tu osoby znacznie bardziej gnojące tego kolesia, ogólnie społeczność sadistica w większości jest mu nieprzychylna . Ja ani razu nie nazwałem go pedałem ani nie groziłem mu pobiciem. Cytat który użyłeś jest trafny.
zdradz nam tu wszystkim w nastepnym odcinku czy po skonczeniu nagrywania odcinka, jebiecie sie w z kostkiem w dupe?
Więcej dystansu, zasrane polaczki.
ogolnie masz racje...ale wyzwysko od polaczkow bylo niepotrzebne
do tego syna co to prowadzi:
zdradz nam tu wszystkim w nastepnym odcinku czy po skonczeniu nagrywania odcinka, jebiecie sie w z kostkiem w dupe?
tajemnica to jest stwierdzenie ? poprosze jeszcze zebys sie podpisal imieniem i nazwiskiem pod Tym to masz brawa napinaczu
co do stwierdzenia ze mnei jedziecie tutaj głównie- fakt tak jest tylko zastanawia mnie jedna kwestia na szerszych forach z wieksza iloscia uzytkowników , tak jak i na youtubie , takich komentów jest niewiele ... i teraz pytanie czy 70 procent internautów sie nie zna? czy wasze forum jest tak chujowe , bo kazdy cisnie i liczy na jakies wirtualne piwko no żenada kurwa idzcie na piwko do pubu a nie tutaj
reasumując , chcecie mi dojebać , wyjebać itd jak piszecie ok to to zróbcie a nie piszcie bo na ulicy kurwa zaden sie nie odezwie. pozdrawiam:P
i teraz pytanie czy 70 procent internautów sie nie zna?
Gówno to smakowita sprawa! Miliardy much nie może sie mylic!
PS. i naucz się pisać.
i teraz pytanie czy 70 procent internautów sie nie zna? czy wasze forum jest tak chujowe , bo kazdy cisnie i liczy na jakies wirtualne piwko no żenada kurwa idzcie na piwko do pubu a nie tutaj
Większość idiotów z tego forum, to zwykłe dzieciaki, które nie poznały jeszcze smaku prawdziwego piwa (o czymś więcej nawet nie wspomnę) Ot taka Mekka dla pseudo sadystów i napinaczy.
Wujek, na chuj tu przyszedłeś? Sadol ma ciebie i twój gówniany program w dupie, pogódź się z tym i nie pajacuj nam tutaj.
PS. i naucz się pisać.
ale ty jestes zjebany...juz wczesniej mowilem nie podoba sie to nie ogladaj,ale nie ty jestes zjebany i ogladasz cos co ci sie nie podoba...pewnie tez pocinasz kolegów a po "zabawie" wyzywasz ze geje sa hujowi i wogole do gazu
wujekbielu napisał/a:
i teraz pytanie czy 70 procent internautów sie nie zna? czy wasze forum jest tak chujowe , bo kazdy cisnie i liczy na jakies wirtualne piwko no żenada kurwa idzcie na piwko do pubu a nie tutaj
Większość idiotów z tego forum, to zwykłe dzieciaki, które nie poznały jeszcze smaku prawdziwego piwa (o czymś więcej nawet nie wspomnę) Ot taka Mekka dla pseudo sadystów i napinaczy.
dokladnie
Wszedłem tu tylko ze względu na ostatnią spinkę do sadoli . Wszystko fajnie, filmik raz w tygodniu, 0 spamu itp. Nie chcesz- nie oglądaj - nie komentuj, dziękuję, dobranoc. Nie rozumiem tylko jednego- bronić typa, który rzuca Ci błotem w pysk ;]. Osobiście nie czuję się urażony bo mam wyjebane na wirtualne ego i zaraz idę się zajebąć ale jako "forumowicz" mogłem poczuć się urażony takim tekstem na końcu. Jak chcesz spinać to na chuj tu filmiki wrzucasz ? No kurwa ja cie plis. Sklej mordę i nawet tu nie wchodź to się towarzystwo uspokoi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów