📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa dziewice! :O
Piękne pozdrowienia, aż odechciało mi się oglądać 13 wcześniejszych minut, które pominąłem.
widać boli was krytyka, a temu lamusowi 2 chvje w dupe
Earth napisał/a:
Piękne pozdrowienia
powinien wymieć nazwy użytkowników do których to mówił jest mi przykro bo nie wiem czy mnie też pozdrowił
Pozdro pajacu.
A mi jego pozdrowienia wiszą koło chuja. Do komputera siadam max 1-2 godzinki dziennie (obowiązki, praca itd.), co do podrywów to też nie jest źle (hehe). No ale skoro pajac się wysilił to NAWZAJEM.
ho ho, ale pocisnął, pewnie po programie zrobił mu laskę ten chudy mały pajac na pocieszenie.
Jakim kurwa trzeba być debilem, żeby ciągle wrzucać swoje filmiki, tam gdzie ich nikt nie chce, a potem płakać że źli chłopcy go obrażają.
On jest tu tak samo mile widziany, jak pedofil w przedszkolu.
Jakim kurwa trzeba być debilem, żeby ciągle wrzucać swoje filmiki, tam gdzie ich nikt nie chce, a potem płakać że źli chłopcy go obrażają.
kudlaty1125 napisał/a:
ho ho, ale pocisnął, pewnie po programie zrobił mu laskę ten chudy mały pajac na pocieszenie.
Całkiem trafne porównanie co do możliwości tego programu . Nie oglądam go ale aż chciałem zobaczyć te "pozdrowienia" i drogi kolego skoro nikt nie chce tego tutaj oglądać to po co się wysilać
Pozdrawia ten który wychodzi z domu ^^
Jestem głęboko poruszony tym, najbardziej okrutny pocisk w moim życiu. Chyba usunę konto i zacznę nagrywać filmiki na ulicy by zyskać szacunek w internecie.
Jak zawsze - żałosne
P.S Temat leci do ulubionych, ale tylko po to, żebym mógł sobie posłuchać czasem pozdrowień od tego pedała
P.S Temat leci do ulubionych, ale tylko po to, żebym mógł sobie posłuchać czasem pozdrowień od tego pedała
Nie ma spiny Nie wszyscy użytkownicy sadola siedzą po 12h przed kompem, poza takie uzaleznienie można zmienić, a wujek chujek zawsze pozostanie debilem No ale coż miał prawko skrytykować.
Ja pierdole nikt wam tego nie karze ogladac...mi to sie nawet podoba miejscami hujowe ale tez czasem smieszne
Jak tylko widzę, gdy pojawia się nowy odcinek, to banan pojawia mi się na ryju. Przyznaję, jest to niebywale denne i mało ambitne ale kurwa śmieszne ! Z wielu aspektów można się śmiać. Wy wolicie z debilizmu- proszę bardzo ! o to w tym chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów