Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CYTATY Z FB:
Wujek Bielu
Mam więcej Lajków , niż Deyna , Boniek i Lato razem wzięci
Wujek Bielu
6000 ostro
Wujek Bielu
Ponad 4 koła ostro!!
Wujek Bielu
3000 lajków chyba czas na kolanach do czestochowy na pielgrzymke uderzyc z podziekowaniami
Wujek Bielu
2000:)
Niewiem czy wiesz ,ale są tez ludzie ktorzy obsługują fanpage:P i dostają za to pieniądze więc nie tylko ja mam tam uprawnienia, bo musiablym siedziec 24 na dobe jak wy na forum ;]
i dodatkowo tak zakańczam , swego rodzaju żebraniem , bardziej Reklamą bo jak wiesz im wiecej osob obejzy tym wieksza kasa proste chyba jednak nie dla ciebie
ale tutaj kurwa siedzisz i sie produkujesz w komentarzach.... liczysz na wirtualne piwko?
tutaj bronie swoich racji , pierdole wasze piwka bo to smieszne
Kurwa, niezły hipokryta, jak kaczyński [quote]
bo bronie , i walcze nie z opiniami a ze skurwysyństwem bo ja was jeszcze od skurwieli chujów , mord zesranych , i po waszych starych dodatkowo nie jechalem ;]
W sumie chciałbym serdecznie podziękować wujkowie bielowi, bo potwierdziło się dla mnie, że trzeba być kompletnym debilem, złamasem życiowym, mentalną dziwką bez pomysłu, psem biegającym za tym, kto ma miskę z żarciem, żeby robić taki program. Jak czytam te twoje komentarze, te wypociny bez cienia ortografii czy gramatyki robi mi się niedobrze. Retoryka również na poziomie... bez poziomu. Erystyka leży. Gdzieś ty się słoneczko uchował? Chyba trzymali cię przez kilkanaście lat w piwnicy i teraz jara cię wszystko co nie jest workiem kartofli, hm? Żeby nie mieć nawet na tyle rozumu by się tu nie "bronić", na prawdę przykre zjawisko.
Swoja drogą, podziękuj producentom, którzy pewnie zwijają się ze śmiechu czytając te komenty, widząc, jak ludzie jadą po tobie z góry na dół. Bo oni mają nadzieję, że jak w przypadku niepełnosprytnych, pustych małolatów rozsyłających sobie linki na zasadzie "patrz, jakie fajne", userzy sadola będą przesyłać ten filmik pod hasłem "obczaj tego jebanego pedała, jaki kondom kurwa!". Znaleźli młodego frajera, dali mu kilka groszy, a frajer ma przejebane, bo od tego, co trafiło do internetu nie ma ucieczki. Będziesz to dzieciom pokazywał? Zaraz, jakim dzieciom... mamusi?
Koniec dyskusji, naczytałem się tu więcej syfu niż pod artykułami o smoleńsku
do zespołu Sadistica
Zamknąć tą dyskusję.
do zespołu ToSięWytnie
Nie wrzucanie więcej na sadola odcinków Sekswizji.
Napinka w obie strony nic więcej.
Pozdrawiam.
to załóż , vloga , zarób hajs i Ty skoro tak gul Ci chodzi na sadisticu płacą w piwkach więc do garnka nie włożysz:P
ps: widze masz 18 lat to duzo o zarobku tez wiedziec nie mozesz bo mamusia i tatus utrzymują. Więc moze sie nie wypowiadaj
śmiem twierdzić ze nie jeden z was , poprowadziłby coś takiego za pieniądze tutaj zgrwacie porządnych ludzi , a jakby mu hajsem przed mordą pomajtać to inna gadka
Robisz z siebie pierdolonego materialiste, ja wole zająć się pasją i żyć jak przeciętny człowiek. W dodatku być szczęśliwym i szanowanym, a Ty dalej rób z siebie debila i dawaj sobą pomiatać innym do okoła w dodatku wmawiasz tutaj ludziom ( o podobnych poglądach do moich, którzy chcą zająć sobie wolny czas jakoś ) że są osobami, które spędzają życie przed komputerem, przemyśl najpierw to co robisz i co piszesz, a potem zabierz się za reszte. Bo na razie kreujesz się na skończonego palanta i materialiste, hajs szcześcia nie daje, a tymbardziej jakich kolwiek SZCZERYCH uczuć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów