📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
xiontZ napisał/a:
@CellGame
Szczeniaku, ogarnij dupę. Ja pisałem posty jak ty jeszcze w kondonie na strychu leżałeś...albo nie wiem jak to tam z tobą było, może się stary za łóżko spuścił i cie pająki wychowały. Never mind, chodzi o to ze jesteś tępy bo idziesz droga, jaka pokazali ci inni gimnazjaliści, czyli hejtowac ludzi, którzy serio coś tworzą zamiast spróbować jak to jest samemu coś stworzyć.to chyba warna dostane...ale przynajmniej rzekłem
"chodzi o to, że jesteś tępy bo idziesz droga, jaka pokazali ci inni gimnazjalisci, czyli hejtowac ludzi"
"Szczeniaku, ogarnij dupe. Ja pisałem posty jak ty jeszcze w kondonie na strychu leżałes"
Kurwa Bielu weź idź na siłkę jakąś, czy chociaż zacznij zakupy ze sklepu dźwigać, bo wymoczek z ciebie straszny.
Ale generalnie to lubię typa. Poprawia się powoli z odcinka na odcinek.
CellGame napisał/a:
"chodzi o to, że jesteś tępy bo idziesz droga, jaka pokazali ci inni gimnazjalisci, czyli hejtowac ludzi"
wyjąłeś fragment z kontekstu i myślisz ze jesteś fajny? Tam był dalszy ciąg, doczytaj sobie i wyciągnij wnioski:P
Matuch90 napisał/a:
Kurwa Bielu weź idź na siłkę jakąś, czy chociaż zacznij zakupy ze sklepu dźwigać, bo wymoczek z ciebie straszny.
żartujesz sobie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów