18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................8 2011-09-19, 22:58 1
CellGame napisał/a:

xiontZ

Mordę byś zamknął i wracał w podskokach do gimnazjum. Czy aby oceniać i krytykować mam wykonać to samo co osoba, którą krytykuję ? Nie, więc oszczędź nam tych chujowych komentarzy i usuń konto.
Jakim poziom prezentujemy hejtując go ? A jaki on prezentuje podchodząc do lasek i w chamski sposób próbując je podrywać używając kurwa jako przecinka ?

Po chuj wchodzicie na sadistica matoły i propsujecie takie gówna jak to. Papka od debili tworzona dla debili i widzę, że niektórzy ładnie się załapali na to. Zapraszam do Warszawy, podejdziecie do tej pizdy kilka razy, powiecie "cześć, wyrywam laski kadetem tera" i dostaniecie program, w którym będziecie mówić jakie to chujstwo was otacza (Szanowny Pan Srakann)

nie napinaj sie tak bo ci żyłka pęknie...
Zgłoś
master of disaster 2011-09-19, 23:27 3
Mam przeczucie graniczące z pewnością, że Wujek Bielu i Koli to jedna i ta sama zjebana istota.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-09-20, 0:08 6
Zdecydowana większość znanych mi kobiet na tego typu teksty zareagowałaby słusznie, łokciem prosto w nos. Primo, są tematy, na które nie rozmawia się z osobami obcymi i nie inicjuje się takowych rozmów. Secundo, dyskusja powinna być prowadzona na jakimś poziomie. Tertio - et finito - do ludzi (zwłaszcza do kobiet - tak mnie wychowano) należy odnosić się z trochę większym szacunkiem, niż na dzień dobry pytanie o preferowane techniki seksualne, ewentualnie rozwinięcie wypowiedzi okraszone wulgaryzmami.
Powiedzmy to sobie wprost - upadek wszelkiej maści zasad, poziom zbliżony do gnojków w pięciu kopiących jednego.
Zgłoś
Lam3rZ 2011-09-20, 0:22
czemu do chuja pana nikt nie da bana temu czemus co wstawia te zjebane filmiki? toz to jedynie wqrwia a nie uczy sadyzmu...
Zgłoś
Misza123 2011-09-20, 0:29
Haha Wujek Bielu to kretyn ktoremu ktos powinien zapakowac kutasa w dupe ale my obrazajacgo po prostu nakrecamy to i gosc sie z nas smieje potem.
Zakoncze soczystem chuj mu w dupe
Zgłoś
s................9 2011-09-20, 0:42
To co robi jest debilne ale mu za to płacą. Gorsze są te panienki co z nim gadają.. Tępe cipy przeważnie ;]
Zgłoś
dwakilo 2011-09-20, 3:24 8
Co prawda to dopiero pierwszy odcinek, który oberzałem ale nasuwa mi się pytanie do Wujka:

Zgłoś
k................r 2011-09-20, 9:48
nie no jak tak dalej pojdzie z tymi jego filmikami to niedlugo zabraknie serwera na ciekawostki i ta ksywa wujek bielu musial miec straszne dziecinstwo ze taki niedowartosciowany jest
Zgłoś
d................r 2011-09-20, 11:39
bielu" "ja czytam taką gazetke Bravo"

nie da się ukryć...

Tak poza tym, czy mi się wydaje, czy bielu ma to śmieszne kółko w uchu? Bo nasunęła mi się taka myśl z kłódką...była kiedyś taka akcja internetowa...
Zgłoś
k................2 2011-09-20, 12:58 1
O , super , czekalem na to !! Juz widze standartowo cale grono napinatorow powrocilo , zeby sie powkurwiac i powyzywac Biela . On musi miec zajebisty ubaw , wkurwic tyle osob na raz . A gdybyscie sobie poszli poruchac mogloby zrobic sie wam lzej . Gratuluje Bielowi patentu na lowienie prawiczkow i krotkich chlopcow haha ! Pozdrowienia !
Zgłoś
c................a 2011-09-20, 14:43
@up
no Ciebie już złapał, ale chyba za dupę, bo bronisz go jakbyście się codziennie ruchali.

a tak szczerze, nie rozumiem po co tak się napinać, pierdolić te filmiki, można przecież nie odpalać i być spokojniejszym. i niech straci wszelką oglądalność i spłonie na stosie ofiarnym.
Zgłoś
Skurwysyn z natury 2011-09-20, 16:13
Nie obejrzalem.

Chuja wbijam sialalalala
Zgłoś
k................2 2011-09-20, 16:50
Rucham sie z Bielem , na ostro .
Zgłoś
D................i 2011-09-20, 17:01
z niektorych ludzi tutaj to niezli masochisci a nie kurwa sadysci
wkurwiaja sie a mimo to ogladaja kazdy kolejeny odcinek
prawdziwym sadysta jest gosc ktory to wrzuca
Zgłoś
CellGame 2011-09-20, 17:38
kasia12 napisał/a:

Rucham sie z Bielem , na ostro .

Widać po twarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem