📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CellGame napisał/a:
xiontZ
Mordę byś zamknął i wracał w podskokach do gimnazjum. Czy aby oceniać i krytykować mam wykonać to samo co osoba, którą krytykuję ? Nie, więc oszczędź nam tych chujowych komentarzy i usuń konto.
Jakim poziom prezentujemy hejtując go ? A jaki on prezentuje podchodząc do lasek i w chamski sposób próbując je podrywać używając kurwa jako przecinka ?
Po chuj wchodzicie na sadistica matoły i propsujecie takie gówna jak to. Papka od debili tworzona dla debili i widzę, że niektórzy ładnie się załapali na to. Zapraszam do Warszawy, podejdziecie do tej pizdy kilka razy, powiecie "cześć, wyrywam laski kadetem tera" i dostaniecie program, w którym będziecie mówić jakie to chujstwo was otacza (Szanowny Pan Srakann)
nie napinaj sie tak bo ci żyłka pęknie...
Mam przeczucie graniczące z pewnością, że Wujek Bielu i Koli to jedna i ta sama zjebana istota.
Zdecydowana większość znanych mi kobiet na tego typu teksty zareagowałaby słusznie, łokciem prosto w nos. Primo, są tematy, na które nie rozmawia się z osobami obcymi i nie inicjuje się takowych rozmów. Secundo, dyskusja powinna być prowadzona na jakimś poziomie. Tertio - et finito - do ludzi (zwłaszcza do kobiet - tak mnie wychowano) należy odnosić się z trochę większym szacunkiem, niż na dzień dobry pytanie o preferowane techniki seksualne, ewentualnie rozwinięcie wypowiedzi okraszone wulgaryzmami.
Powiedzmy to sobie wprost - upadek wszelkiej maści zasad, poziom zbliżony do gnojków w pięciu kopiących jednego.
Powiedzmy to sobie wprost - upadek wszelkiej maści zasad, poziom zbliżony do gnojków w pięciu kopiących jednego.
czemu do chuja pana nikt nie da bana temu czemus co wstawia te zjebane filmiki? toz to jedynie wqrwia a nie uczy sadyzmu...
Haha Wujek Bielu to kretyn ktoremu ktos powinien zapakowac kutasa w dupe ale my obrazajacgo po prostu nakrecamy to i gosc sie z nas smieje potem.
Zakoncze soczystem chuj mu w dupe
Zakoncze soczystem chuj mu w dupe
To co robi jest debilne ale mu za to płacą. Gorsze są te panienki co z nim gadają.. Tępe cipy przeważnie ;]
nie no jak tak dalej pojdzie z tymi jego filmikami to niedlugo zabraknie serwera na ciekawostki i ta ksywa wujek bielu musial miec straszne dziecinstwo ze taki niedowartosciowany jest
bielu" "ja czytam taką gazetke Bravo"
nie da się ukryć...
Tak poza tym, czy mi się wydaje, czy bielu ma to śmieszne kółko w uchu? Bo nasunęła mi się taka myśl z kłódką...była kiedyś taka akcja internetowa...
nie da się ukryć...
Tak poza tym, czy mi się wydaje, czy bielu ma to śmieszne kółko w uchu? Bo nasunęła mi się taka myśl z kłódką...była kiedyś taka akcja internetowa...
O , super , czekalem na to !! Juz widze standartowo cale grono napinatorow powrocilo , zeby sie powkurwiac i powyzywac Biela . On musi miec zajebisty ubaw , wkurwic tyle osob na raz . A gdybyscie sobie poszli poruchac mogloby zrobic sie wam lzej . Gratuluje Bielowi patentu na lowienie prawiczkow i krotkich chlopcow haha ! Pozdrowienia !
@up
no Ciebie już złapał, ale chyba za dupę, bo bronisz go jakbyście się codziennie ruchali.
a tak szczerze, nie rozumiem po co tak się napinać, pierdolić te filmiki, można przecież nie odpalać i być spokojniejszym. i niech straci wszelką oglądalność i spłonie na stosie ofiarnym.
no Ciebie już złapał, ale chyba za dupę, bo bronisz go jakbyście się codziennie ruchali.
a tak szczerze, nie rozumiem po co tak się napinać, pierdolić te filmiki, można przecież nie odpalać i być spokojniejszym. i niech straci wszelką oglądalność i spłonie na stosie ofiarnym.
Rucham sie z Bielem , na ostro .
z niektorych ludzi tutaj to niezli masochisci a nie kurwa sadysci
wkurwiaja sie a mimo to ogladaja kazdy kolejeny odcinek
prawdziwym sadysta jest gosc ktory to wrzuca
wkurwiaja sie a mimo to ogladaja kazdy kolejeny odcinek
prawdziwym sadysta jest gosc ktory to wrzuca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów