📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WujekBielu próbuje być smieszny i czasami mu to wychodzi, a taki "głupi" jest, bo ma taki charakter. Lepszy taki niż jakiś "cwaniak" a wy mu po prostu zazdrościcie. "Samotniki jebane".
Git majonez.
Git majonez.
A ja mam adblocka i już dawno zablokowałem sobie to gówno. Polecam wam też to rozwiązanie.
@kupan - Ja poprzestawiałem litery w Twoim nicku, Kilka odjąłem, kilka dodałem i wyszło "Jestem chujem"
Ja to się upalam i oglądam do końca akcji z uliczną ankietą i wyłączam,
Chłopaki z PR(placki z tosiewytnie.ru) mu widocznie podpowiedzieli "Skoro zostałeś przez nich zmieszany z błotem, to skorzystaj z tego!" i niczym Justin Bieber zyskuje "fejma". Chociaż każdego wkurwia, to z każdym hejtem zyskuje na "sławie". Mam jednak nadzieję, że znajdą dla niego zastępstwo, albo w ogóle zawieszą działalność tych kretyńskich "programów" tworzonych przez debili, dla debili.
Serdecznie pozdrawiam,
Kamil Durczok
Serdecznie pozdrawiam,
Kamil Durczok
Było mi smutno, że pojawia się tu ten shit
Dopóki nie doszłam do wniosku, że w sumie to ja lubię po nim jeździć
(walcem w szczególności)
Dopóki nie doszłam do wniosku, że w sumie to ja lubię po nim jeździć
(walcem w szczególności)
YeeZooS napisał/a:
@kupan - Ja poprzestawiałem litery w Twoim nicku, Kilka odjąłem, kilka dodałem i wyszło "Jestem chujem"
znaczysz dla mnie tyle co kupsko które właśnie spuściłem w klozecie
W tych filmikach Biela, to najwięcej piw zawsze dostają komentarze pociskające go
i znowu, kurwa gimbusy, które nigdy nic ciekawego nie nagrały i nie nagrają piszą swoje pojebane komentarze (na poziomie szkoły specjalnej) typu wujek Bielu - wujek Cwelu...jeszcze zrozumiem konstruktywna krytykę, ale to co piszecie to jest jakiś poziom niżej chuja...
xiontZ
Mordę byś zamknął i wracał w podskokach do gimnazjum. Czy aby oceniać i krytykować mam wykonać to samo co osoba, którą krytykuję ? Nie, więc oszczędź nam tych chujowych komentarzy i usuń konto.
Jakim poziom prezentujemy hejtując go ? A jaki on prezentuje podchodząc do lasek i w chamski sposób próbując je podrywać używając kurwa jako przecinka ?
Po chuj wchodzicie na sadistica matoły i propsujecie takie gówna jak to. Papka od debili tworzona dla debili i widzę, że niektórzy ładnie się załapali na to. Zapraszam do Warszawy, podejdziecie do tej pizdy kilka razy, powiecie "cześć, wyrywam laski kadetem tera" i dostaniecie program, w którym będziecie mówić jakie to chujstwo was otacza (Szanowny Pan Srakann)
Mordę byś zamknął i wracał w podskokach do gimnazjum. Czy aby oceniać i krytykować mam wykonać to samo co osoba, którą krytykuję ? Nie, więc oszczędź nam tych chujowych komentarzy i usuń konto.
Jakim poziom prezentujemy hejtując go ? A jaki on prezentuje podchodząc do lasek i w chamski sposób próbując je podrywać używając kurwa jako przecinka ?
Po chuj wchodzicie na sadistica matoły i propsujecie takie gówna jak to. Papka od debili tworzona dla debili i widzę, że niektórzy ładnie się załapali na to. Zapraszam do Warszawy, podejdziecie do tej pizdy kilka razy, powiecie "cześć, wyrywam laski kadetem tera" i dostaniecie program, w którym będziecie mówić jakie to chujstwo was otacza (Szanowny Pan Srakann)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów