📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś naprawił i działa. Zobaczę czy coś się zmieniło u nowego geja-celebryty
kurwa tak dawno go nie było. myślałem ze się przez nasze opinie powiesił na statywie od kamery
No słabo coś, wymyślać dalej pajace... Nóż się komuś uda napisać, coś, co sprawi, że poleci lawina wirtualnych piwek
i co ludzie maja dostawac warny za to, ze tosiewytnie wrzuca jakies gowno?
tosiewytnie napisał/a:
Sekswizja ma nowego prezentera!!!!
...żartujemy
Hahaha, świetne, naprawdę super żart, hahaha boki zrywać..
Hahahaha ale leszcze! Zal mi was pseudo-hejterzy:D
Dajcie opcje by ignorowac wszystkie wstawki danego usera i bedzie po problemie.
Tosiewysra by kto sobie chce dal w ignore'a i wszytscy byliby zadowoleni.
Tosiewysra by kto sobie chce dal w ignore'a i wszytscy byliby zadowoleni.
Uwielbiam jego "podryw" na "ucznia" ręka do góry i przepraszam a mogę zapytać a mogę wyjść a on mnie bije i tak co odcinek, naprawdę żenujące. Nie dziwie się ze nikt nie chce z nim gadać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów