📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie za chwilę odezwą się "fani" wujka Biela, i mimo nienawiści do niego i tak obejrzą ten odcinek.
Jaaasnee.... Spodoba sie a jakże....
tosiewytnie nie wiem, czy czytacie komentarze pod filmem, nie wiem czy wujek cwelu przegląda sadola ale jeżeli ktoś kiedyś z waszej "ekipy" przeczyta mój komentarz, to niech wie, że wasz prowadzący jest idiotą, nie jest fajny, wkurwia innych zachowaniem i niemało osób chce mu wyjebać. I pożegnam sie po waszemu - "cu"
Zajebisty tekst na podryw. Robi jej fotke i mowi: nie ma tragedii... Ktora na takie cos poleci? Niby z tego ma sie ktos nauczyc czy jak bo nie rozumiem? Pierwszy lepszy chłopak z ulicy da sobie lepiej rade niz ten spedalony Bielu.
znowu ten pedał
Ja już nie mogę na niego patrzeć. To jest taki pozer, że ja pierdole
Pierwszy raz to obejrzałem, bo akurat interesuję się fotografią. Szczerze mówiąc nie było to takie złe. Pozerstwo jest mz wpisane w formułę programu, a koleś wydawał się spoko...
Myślę, że większość odmówiła tylko dlatego, że widziała jego program.
zasznuruj buty bielu kurwa, bo nie moge na ciebie patrzec
Ja nawet tego nie oglądam i omijam szerokim łukiem, jak widzę na sadolu. Róbcie tak samo, a nie spinacie się, że to gówno znowu to jest i musicie je oglądać.
Wada postawy napisał/a:
tosiewytnie nie wiem, czy czytacie komentarze pod filmem, nie wiem czy wujek cwelu przegląda sadola ale jeżeli ktoś kiedyś z waszej "ekipy" przeczyta mój komentarz, to niech wie, że wasz prowadzący jest idiotą, nie jest fajny, wkurwia innych zachowaniem i niemało osób chce mu wyjebać. I pożegnam sie po waszemu - "cu"
Przecież im o to chodzi właśnie, żeby taki był.
ok , powiem krótko bo juz mnie to nawet nie rusza a smieszy , Paweł Biel na fejsie znajdziecie mnie , napiszcie w sprawie tego wpierdalu umowimy sie a nie piszecie tutaj , tu mozna wszystko , narazie napinacze:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów