Jedna chwila a może zmienić cale życie. ( Mało sadystyczne )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mexykanin napisał/a:
Już kurwa, już pryszczate hejciki -.- (...)
Czy ktoś przed Twoim komentarzem "shejcił"? Nie widzę. Więc jedynym pryszczatym hejtem jesteś Ty.
@topic
BTW, sekunda to z punktu widzenia fizyki raczej sztuczna jednostka, bo fizycznie nie opisuje chyba żadnego stałego zjawiska (takiego jak np. rozpad izotopu). Sekunda jest jednak złożeniem wielu mniejszych możliwych jednostek czasu tak więc jest to niezliczona opcja niezliczonych opcji (lub zliczona opcja niezliczonych opcji bo nie wiadomo czy nie istnieje jakaś minimalna wartość w czasie).
Anvilek napisał/a:
W Polsce jest chujowa mentalność. Widzisz fajną dupę, podchodzisz do niej, zgadasz i tak dalej, to bitch shield mode on i chuj, pogadane, wracasz skąd przyszedłeś...
Ważne jest, żeby się nie zniechęcać i stale próbować.
Czuję, że jeszcze wiele ciekawych komentarzy pojawi się w tym temacie
A tak poza tym - bardzo fajny filmik, daje do myślenia w sumie.
A tak poza tym - bardzo fajny filmik, daje do myślenia w sumie.
no disrespect, BUT! ...życie jest sztuką wyboru, to wiadomo nie od dzisiaj... ale trzeba mieć jazdy jak Monk żeby rozdrabniać się na sekundy peace!
PS:
ja chcę zaczynasz życie na nowo i pozbywasz się kurzenia? jeśli tak to działa to chyba sam zacznę nagrywać takie materiały
PS:
h7kchryst napisał/a:
Właśnie mnie olśniło, kurwa trzeba żyć a nie ubolewać
PS: chce ktoś jakieś jaranie ?
ja chcę zaczynasz życie na nowo i pozbywasz się kurzenia? jeśli tak to działa to chyba sam zacznę nagrywać takie materiały
jak to się nazywa żeby znaleźć na yt?
"jedna sekunda" a filmik 2 minuty trwa. Nie oszukacie mnie jehowce pierdolone.
Anvilek napisał/a:
W Polsce jest chujowa mentalność. Widzisz fajną dupę, podchodzisz do niej, zgadasz i tak dalej, to bitch shield mode on i chuj, pogadane, wracasz skąd przyszedłeś...
Niestety, jak się jest rudym to nic nie poradzisz.
ok mało sadystyczne, ale jak on obliczył, że miesiąc ma 2,629,746 sekund to do dziś ku*wa nie wiem
Anvilek napisał/a:
fajną dupę
to ja się nie dziwię że trafiasz na
Anvilek napisał/a:
bitch shield
Point93 napisał/a:
ok mało sadystyczne, ale jak on obliczył, że miesiąc ma 2,629,746 sekund to do dziś ku*wa nie wiem
Skoro minuta ma 60 sekund, to zawsze powinna wyjść chyba okrągła liczba, a jemu jakieś kocoboły na wychodziły. Matematykiem nie jestem, ale liczyłem po swojemu i miesiąc który trwa 31 dni powinien miec 2678400sekund. Mylę się?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów