Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ktoś przed Twoim komentarzem "shejcił"? Nie widzę. Więc jedynym pryszczatym hejtem jesteś Ty.
@topic
BTW, sekunda to z punktu widzenia fizyki raczej sztuczna jednostka, bo fizycznie nie opisuje chyba żadnego stałego zjawiska (takiego jak np. rozpad izotopu). Sekunda jest jednak złożeniem wielu mniejszych możliwych jednostek czasu tak więc jest to niezliczona opcja niezliczonych opcji (lub zliczona opcja niezliczonych opcji bo nie wiadomo czy nie istnieje jakaś minimalna wartość w czasie).
Tak kurwa, Orlik( - jego komentarz na początku wyglądał inaczej, ale go edytował, a Dawiq hejtuje. Więc pierdol się, nie pozdrawiam
IMHO NAJBARDZIEJ SMUTNY KOMENTARZ BY TRUELIFE
Tak kurwa, Orlik( - jego komentarz na początku wyglądał inaczej, ale go edytował, a Dawiq hejtuje. Więc pierdol się, nie pozdrawiam
Chciałem się odnieść do ciebie z szacunkiem. Mój błąd. Bo jak można szanować gówno?
Sam, kurwa, jestes fajna dupa. Gdybym byl kobieta i kazdy facet zwracal sie do mnie: "laska", "fajna dupa", to od razu bym w ryj przyperdolil; wiec sie dziecko, nie dziw, ze jestes sam jak palec. Pozdro.
Za to powinna być jakaś nagroda, bo szczerze mnie rozjebałeś myląc tematyA to nie lepiej pojechać na obczyznę i "udawać tą monetą" 1 euro? bo euro tez pasuje za piątaka, tylko zysk mniejszy
Trzeba wstać z przed kompa żeby wykorzystać tą sekundę czy niekoniecznie?
eee kurwa, no niby rozumiem, ale mam pytanie...
Trzeba wstać z przed kompa żeby wykorzystać tą sekundę czy niekoniecznie?
Ty lepiej weź zostań tam gdzie jesteś..
jak nazywa się ten filmik?
Dokładnie, jedna sekunda - tak wiele możliwości
no ale Wy kurwa dalej na sadolu siedziecie
A co mam kurwa robić o 21:16, kiedy na dworze nakurwia deszcz ze śniegiem i piździ lodem?
Jak zawsze jakas spina jak to na sadolu , wyluzujcie porty
'Jest to czas równy 9 192 631 770 okresom promieniowania odpowiadającego przejściu między dwoma poziomami F = 3 i F = 4 struktury nadsubtelnej stanu podstawowego 2S1/2 atomu cezu 133Cs (powyższa definicja odnosi się do atomu cezu w spoczynku w temperaturze 0 K)[3] . Definicja ta, obowiązująca od 1967 r., została ustalona przez XIII Generalną Konferencję Miar. Poprzednio sekundę definiowano jako 1/31 556 925,9747 część roku zwrotnikowego 1900 (XI Generalna Konferencja Miar z 1960 r.) lub 1/86400 część doby (do 1960 r.)'
Tak więc.. zastanówmy się nad swoim życiem.. Atom cezu nie ma tyle możliwości, co my
W Polsce jest chujowa mentalność. Widzisz fajną dupę, podchodzisz do niej, zgadasz i tak dalej, to bitch shield mode on i chuj, pogadane, wracasz skąd przyszedłeś...
Tak to jest jak podchodzisz do fajnych DUP. Dupa, fajna czy nie, nasra na Ciebie bo ma tak zaprogramowane. Trzeba sobie znaleźć porządną dziewczynę, a najlepiej - porządną kobietę z fajną dupą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów