📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Polsce też się tak robi na leśnych drogach. Bardzo skuteczne na debili wkurwiających swoimi enduro-pierdziawami i quadami.
Riikko napisał/a:
niezly patent, widac tam sie z nimi nie pierdola
Dobra godzina, trzeba iść kilka linek rozwiesić w okolicy.
Kurwa miód na moje oczy
są, są często druciane linki albo żyłki. Ostatnio oglądałem jakiś kanał jednego z tych motopizd i prawie sie na taką jedną naciął
Niestety większość terenu szczególnie publicznego jest zbyt otwarta i rozległa aby to odrutować wszystko ale na popularnych szlakach dla pieszych można by ze 2 linki rozwiesić pieszy ogarnie i nic mu sie nie stanie, motopizda nie
TwójCzarnyPan napisał/a:
W Polsce też się tak robi na leśnych drogach. Bardzo skuteczne na debili wkurwiających swoimi enduro-pierdziawami i quadami.
są, są często druciane linki albo żyłki. Ostatnio oglądałem jakiś kanał jednego z tych motopizd i prawie sie na taką jedną naciął
Niestety większość terenu szczególnie publicznego jest zbyt otwarta i rozległa aby to odrutować wszystko ale na popularnych szlakach dla pieszych można by ze 2 linki rozwiesić pieszy ogarnie i nic mu sie nie stanie, motopizda nie
Ja kopię wilcze doły. Na leśnych terenach jest łatwiej, w mieście trochę przeszkadza mi kostka...
Wasze wstawki są już nudne, jakieś Manaus jakieś indie aż do przygania się, ktoś coś oprócz was wstawi to zaraz usuwacie blokujecie, sracie se na łeb ale dzięki za lata 08 do 2014 spierdalajcie chamy
To dopiero innowacyjna kolczatka a dla zmyły ludzka blokada żeby zdezorientować nadjeżdżającego
Ja za gówniaka w wakacje u dziadków na wsi robiłem coś podobnego, tyle że układałem gwoździe albo szkło na ulicy tak żeby na nie najeżdżali
Po powrocie do miasta z bratem rzucaliśmy z balkonu w auta niepotrzebnymi płytami CD , zajebiście latają i kiedyś się obsraliśmy trochę bo zza rogu wyjeżdżały psy a płyta idealnie wjebala się w przednią szybę między wycieraczki XDD
Ja za gówniaka w wakacje u dziadków na wsi robiłem coś podobnego, tyle że układałem gwoździe albo szkło na ulicy tak żeby na nie najeżdżali
Po powrocie do miasta z bratem rzucaliśmy z balkonu w auta niepotrzebnymi płytami CD , zajebiście latają i kiedyś się obsraliśmy trochę bo zza rogu wyjeżdżały psy a płyta idealnie wjebala się w przednią szybę między wycieraczki XDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów