Przecież ten gość nie ogarnia co się dzieje wokół niego, jakby ten pień spadł mu na łeb to operator i pracodawca mieliby problemy bo warzywko chciało sobie selfie zrobić.
Takich ludzi powinni do prostych i niegroźnych prac zatrudniać a nie do zawodów w których można doprowadzić do katastrofy.
Nie wiem po co zatrudniać takich ludzi w branżach w której można zabić kogoś bądź siebie.
Przecież ten gość nie ogarnia co się dzieje wokół niego, jakby ten pień spadł mu na łeb to operator i pracodawca mieliby problemy bo warzywko chciało sobie selfie zrobić.
Takich ludzi powinni do prostych i niegroźnych prac zatrudniać a nie do zawodów w których można doprowadzić do katastrofy.
Bo ludzie którzy z głową obsługują piłe spalinową już dawno pracują na dużo ciekawszych stanowiskach.
Nie wiem po co zatrudniać takich ludzi w branżach w której można zabić kogoś bądź siebie.
Wszystko byłoby nagrane więc chyba nie mieliby problemów.
procesor sterownika tej piły
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów