Buszując po necie, napotkałem się na kolesia który robi sobie selfie w ciekawym miejscu Ma jaja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
o kurwa niezle! ciekawe jak sobie w zimie z tym wejsciem radzi
Wyobraźcie sobie ,jak gościu musi się wkurwić gdy czegoś zapomni i zapierdalać spowrotem na dół i na górę
Wykalaczek napisał/a:
o kurwa niezle! ciekawe jak sobie w zimie z tym wejsciem radzi
serwisowałem żurawie wieżowe przez kilkanaście lat i w zimie różnica temperatury miedzy 250 a 0m to była 17 stopni
pomyślcie sobie jaka różnica wynosi na 1.5 km:D
poison100 napisał/a:
dobrze, że ma kask
Kask jest na wypadek gdyby uderzył przez nieuwagę w jakiś wystający element (śruba, trzpień itp) a przez to stracił równowagę lub przytomność.
Swoją drogą byłem dwukrotnie świadkiem jak mój stary wchodząc po rusztowaniu zajebał weń głową. Taki miał w bańce party hard, że dłonie ledwo zaciskały się na orurowaniu.
nie ma na świecie obiektów o wysokości 1,5km Widoki podobne jak na olsztynskim emitelu (340m) albo z wierzy w Trzeciewcu pod bydgoszcza (~304m), dodatkowo filmik amerykanski dlatego sądzę ze tutaj chodzi o 1500 stóp = ~450m
Mnie osobiscie zastanawia dlaczego nie uzywaja zadnych systemow asekuracji, gostek przepina sie podwójnymi hakami - nie zazdroszcze, toż to udreka nawet na malych obiektach (nie mowie na gorze, gostek w 0:30' idzie tak po drabinie o0)
Mnie osobiscie zastanawia dlaczego nie uzywaja zadnych systemow asekuracji, gostek przepina sie podwójnymi hakami - nie zazdroszcze, toż to udreka nawet na malych obiektach (nie mowie na gorze, gostek w 0:30' idzie tak po drabinie o0)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów