📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodzina i zdradzany chłopak muszą być dumni
mam mieszane uczucia, na jedno to trochę straszne jak się obecne kobiety szmacą w internecie, a na drugie lubię popatrzeć
robert924 napisał/a:
Rodzina i zdradzany chłopak muszą być dumni
Zaraz zdradzany. to że ciebie dupa bokiem puściła boś cienki bolek to nie oznacza, że każda taka jest.
@up chyba bym wolał, żeby mnie zdradzała, niż tak miała napierdolone w głowie na punkcie zjebanych zdjęć i innych lajków
Przecież to norma. Może nie w publicznym miejscu, ale w domu każda suka robi takie zdjęcia. Takie skurwiałe czasy niestety. Choć sam fakt robienia sobie zdjęć nie jest niczym strasznym to wrzucanie ich do internetu już jest zwykłym skurwieniem i tyle w temacie.
Ja też, i dał jej swoje ujęcia ,może lepsze wyszły
Ja pierdole, zdrowa dupka, a kilu pedałom w tym temacie przeszkadza.
Szczegółową ofertę wysłano klientowi do akceptacji przed zawarciem umowy. Profesjonalizm.
Powtarzam się, ale już mi się chce rzygać od tego wylewu zeszmacenia...
To samo mówili 100 lat temu, jak kobieta kostkę publicznie pokazała.
Kurwa jej chłopak chciał śmigłem zakręcić, poprosił o zdjęcia, nie miała czasu to poszła za jakiś blok zrobić parę zdjęć i mu wysłać, a wy teorie o zdradzaniu wymyślacie
@Dsml gówno prawda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów