Jakim trzeba być zjebem, żeby kupować telefon o kilkukrotnie zawyżonej wartości, niekompatybilny prawie z niczym i mówić ludziom, że się jest indywidualistą.
Zrozum, że dla niektórych tych parę tysięcy to nie pieniądze, a chcą mieć coś dobrego, niezawodnego i prostego w obsłudze.
Nie bez powodu Iphone jest najpopularniejszym modelem w Stanach, UK itd. Cebulaku
Zrozum, że dla niektórych tych parę tysięcy to nie pieniądze, a chcą mieć coś dobrego, niezawodnego i prostego w obsłudze.
Nie bez powodu Iphone jest najpopularniejszym modelem w Stanach, UK itd. Cebulaku
Tyle kasy co wpompowali w marketing to nić dziwnego
Bardzo niezawodne te telefony jak po roku bateria jest tak zajechana, że musisz chodzić z powerbankiem przy dupie. A o tym, że bardzo łatwo je przegrzać to już nie wspomnę.
Bardzo niezawodne te telefony jak po roku bateria jest tak zajechana, że musisz chodzić z powerbankiem przy dupie. A o tym, że bardzo łatwo je przegrzać to już nie wspomnę.
A w szajsungach bateria jest lepsza? Co do przegrzewania to mit, zdecydowanie telefony na androidzie przodują jeśli chodzi o wysoką temperaturę
Nastolatki kupują IP na raty i mają problem ze spłaceniem. Młodzi ludzie przodują w niespłaconych pożyczkach na elektronikę. Ludzie, dla których parę tysięcy to nie pieniądze, nie muszą się obnosić z bogactwem. Prosty w obsłudze to jest każdy okrojony Android, a "niezawodne" IP to marketingowy mit.
Nie bez powodu Iphone jest najpopularniejszym modelem w Stanach, UK itd.
Nie wiem skąd wziąłeś te statystyki, ale duża sprzedaż IP w Stanach i UK wynika z niskiej ceny względem zarobków.
Cebulaku
Prostaku
Jakim trzeba być zjebanym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią. Ale co tam rodzice kupią nowy.
Ja myślę że pani zrobi laseczkę i będzie nowy telefon
Nastolatki kupują IP na raty i mają problem ze spłaceniem. Młodzi ludzie przodują w niespłaconych pożyczkach na elektronikę. Ludzie, dla których parę tysięcy to nie pieniądze, nie muszą się obnosić z bogactwem. Prosty w obsłudze to jest każdy okrojony Android, a "niezawodne" IP to marketingowy mit.
Nie wiem skąd wziąłeś te statystyki, ale duża sprzedaż IP w Stanach i UK wynika z niskiej ceny względem zarobków.
Prostaku
Nie bój się, pewnego razu będzie Cię stać i jeszcze sobie kupisz
To było pewne jak w techno w Trendzie
Ja wiedziałem, że tak będzie
Za Trend masz piwo...
Ech, afterek i potem dwójką na Pragę...
Tylko w Stanach i UK i nie dziwie sie - wiekszosc ludzi tam mieszkajacych to podludzie.
Nie bój się, pewnego razu będzie Cię stać i jeszcze sobie kupisz
Zajebisty argument. Już mnie stać, ale za duży mam szacunek do własnej kasy, żeby przepłacać za to gówno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów