📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim trzeba być zj🤬ym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią. Ale co tam rodzice kupią nowy.
To już nawet brytole zaczęli przeklinać po polsku.
Żadne "fuck" nie jest w stanie oddać ogromu tragedii tak, jak nasze twardogłoskowe "k🤬a".
nectovelius napisał/a:
Czy ja dobrze słyszałem... baba po angielsku gada, a koleś rzuca "K🤬A"
Żadne "fuck" nie jest w stanie oddać ogromu tragedii tak, jak nasze twardogłoskowe "k🤬a".

nectovelius napisał/a:
To Polak nie może być instruktorem i latać z tępymi p🤬dami paralotnią?
Normalnie rasizm i brak tolerancji z Ciebie wylazł

Drugie zdanie to była ironia, dopiszę żeby ociężali umysłowo nie poczuli się urażeni albo co...
To było pewne jak w techno w Trendzie
Ja wiedziałem, że tak będzie
Ja wiedziałem, że tak będzie

Mietek7567 napisał/a:
Jakim trzeba być zj🤬ym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią. Ale co tam rodzice kupią nowy.
Wystarczy być kobietą

Mietek7567 napisał/a:
Jakim trzeba być zj🤬ym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią.
Jakim trzeba być zjebem, żeby kupować telefon o kilkukrotnie zawyżonej wartości, niekompatybilny prawie z niczym i mówić ludziom, że się jest indywidualistą.
Dobra, powiedzcie po prostu kiedy spadł, bo nie przyszedłem tu po ładne widoki.

qrcok napisał/a:
nie przyszedłem tu po ładne widoki.
a co chcesz zobaczyć, pryszczate dupsko włodka?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie