📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nagłowki w gazetach: Spadający Iphone zabił człowieka
Jakim trzeba być zjebanym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią. Ale co tam rodzice kupią nowy.
To już nawet brytole zaczęli przeklinać po polsku.
Żadne "fuck" nie jest w stanie oddać ogromu tragedii tak, jak nasze twardogłoskowe "kurwa".
nectovelius napisał/a:
Czy ja dobrze słyszałem... baba po angielsku gada, a koleś rzuca "KURWA"
Żadne "fuck" nie jest w stanie oddać ogromu tragedii tak, jak nasze twardogłoskowe "kurwa".
nectovelius napisał/a:
To Polak nie może być instruktorem i latać z tępymi pizdami paralotnią?
Normalnie rasizm i brak tolerancji z Ciebie wylazł
Drugie zdanie to była ironia, dopiszę żeby ociężali umysłowo nie poczuli się urażeni albo co...
Myślałem, że skoczy za tym ajfonem...
To było pewne jak w techno w Trendzie
Ja wiedziałem, że tak będzie
Ja wiedziałem, że tak będzie
Mietek7567 napisał/a:
Jakim trzeba być zjebanym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią. Ale co tam rodzice kupią nowy.
Wystarczy być kobietą
Mietek7567 napisał/a:
Jakim trzeba być zjebanym umysłowo człowiekiem żeby w ogóle brać telefon na latanie paralotnią.
Jakim trzeba być zjebem, żeby kupować telefon o kilkukrotnie zawyżonej wartości, niekompatybilny prawie z niczym i mówić ludziom, że się jest indywidualistą.
Dobra, powiedzcie po prostu kiedy spadł, bo nie przyszedłem tu po ładne widoki.
qrcok napisał/a:
nie przyszedłem tu po ładne widoki.
a co chcesz zobaczyć, pryszczate dupsko włodka?
A w dole jakaś łajba już zawraca na ręcznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów