📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:45

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie dobrze. Nadzieja tylko w tym że nie miała dzieci i nie przekazała dalej takich sp🤬olonych genów.
Nie wiem czy jej życie przeleciało przed oczami, ale pociąg to jej tylko śmignął.
Ktoś się orientuje czy jej ta fotka dobrze wyszła czy sp🤬oliła po całości?
Normalny człowiek ma instynkt przetrwania i nawet nie musi się nad tym zastanawiać żeby nie odp🤬lać takich rzeczy, tępa blać, aspirująca influencerka ma tylko instynkt do selfie
Swoją drogą co to k🤬a za sp🤬oleni ludzie/zapomniana kraina, że atrakcją jest jadący pociąg? Ja p🤬le zwykły kawał stali wiozący samochody, węgiel i c🤬j wie co tam jeszcze. Rozumiem tą kolejkę w Szwajcarii co po górach zap🤬la i są widoki ale to wciąż robienie selfie z pociągu a nie na j🤬ych torach :/

Nie zabił jej rwcsej, zobaczycie jak mało ją zahaczył. Prawdopodobnie trochę skóry straci, może jakieś pęknięcie czaszki ale raczej tylko wstrząs mózgu.
Kolejny taki filmik w ostatnich dniach z baba selfie i pociągiem, do tego idiotka z Odessy, selfie i sztorm...
K🤬a! baby to sa jakieś dziwne !
Nie dziwię się że jeszcze 100 lat temu w europie a u ciapaków nadal, musiały mieć zgode męża i najlepiej męską obstawe by z domu wyjść...
Wszak jak widzimy codziennie, to było dla ich własnego dobra i bezpieczeństwa !
K🤬a! baby to sa jakieś dziwne !
Nie dziwię się że jeszcze 100 lat temu w europie a u ciapaków nadal, musiały mieć zgode męża i najlepiej męską obstawe by z domu wyjść...
Wszak jak widzimy codziennie, to było dla ich własnego dobra i bezpieczeństwa !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie