W nocy śni mi się piękny sosnowy las, obok polana, jakaś impreza i po chwili się orientuje, że się bawię z CYGANAMI muszę tańczyć z jakaś cyganką, przy cygańskich rytmach, w ciągłym spięciu, że zaraz mi zajebią moje rzeczy, aż do budzika...może to przypadek, ale ja pierdole, więcej nie ryzykuje i już zawsze będę się kąpał wieczorem...
W nocy śni mi się piękny sosnowy las, obok polana, jakaś impreza i po chwili się orientuje, że się bawię z CYGANAMI muszę tańczyć z jakaś cyganką, przy cygańskich rytmach, w ciągłym spięciu, że zaraz mi zajebią moje rzeczy, aż do budzika...może to przypadek, ale ja pierdole, więcej nie ryzykuje i już zawsze będę się kąpał wieczorem...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Urzekająca historia. Na pocieszenie podaję przepis na chleb z masłem. Składniki: kromka chleba i masło. Dziękuję.
Mam kromkę chleba i masło, co dalej?
z jednej strony żal mi studentów, a z drugiej dziwie sie jacy są kurwa ślepi i myśle sobie "o kolejny idiota".
Mam kromkę chleba i masło, co dalej?
Smarujesz chleb masłem za pomocą palca. Bierzesz jadną posmarowaną kromkę w lewą rękę, i jedną posmarowaną kromkę w prawą rękę. Rytmicznie wcierasz masło z kromek w klatkę piersiową krzycząc "Ale ja jestem pojebany, ale jestem pojebany...!".
dziwnie sie porobiło, bo kiedyś byciem studentem można było się chwalić. A dzisiaj, to szczerze wstyd jak chuj. Studia dzienne, akademik, pewnie jakiś chujowy kierunek, myślą, że te studia im coś dadzą. A po studiach chuj, powrót do mamy i rozsyłanie CV na którym widać że mają już w chuj lat i zero doświadczenia zawodowego A jak dostanie pierwszą pracę, to nie może się połapać co tu sie dzieje - bo najlepszy okres na swój rozwój poświęcił na zajebanie sobie głowy pierdołami z kserówek...
z jednej strony żal mi studentów, a z drugiej dziwie sie jacy są kurwa ślepi i myśle sobie "o kolejny idiota".
studiuję Elektrotechnikę na Politechnice Lubelskiej, nie wiem czy to chujowy kierunek, ale mam nadzieję, że czegoś się naucze
Witam. Historia z wczorajszego wieczoru i nocy. Mianowicie mam zasadę, że kąpie się na koniec dnia i staram się jej pilnować, przynajmniej ta jedna kąpiel dziennie Tak miało być też wczoraj, jednak po długim rozmyślaniu leżąc, doszedłem do wniosku, że w sumie nigdzie nie wychodziłem z akademsa, więc się prawie nie zabrudziłem i że pójdę rano pod prysznic...
hmm......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów