📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
maxqi napisał/a:
co za sztuka wyjebać gościowi który nie trzyma gardy i jest nie przygotowany na cios ja pierdole
Nie trzyma gardy bo chował za sobą gaz pieprzowy. Dostał na własne życzenie.
oczywiscie musieli sie znalezc jacys czarni ktorzy jak zwykle dra pizde jak zwierzeta;/ ja jebie wkurwia juz mnie to.
czarnuchom powinno sie kompresorry instalowac w telefonach bo dra jape jak by byli u siebie w domu (czyt w jungli na drzewie)
Negatywy mu rozkazują co za wstyd, chryste
Raczej ,,małpy popiły białego i cieszą sie z wygranego banana ''
A czarni jak zwykle cieszą się jak małpy. Wkuwiające są ich te pokrzyki, jak w zoo.
jebane zwierzęta...
żałosne to jest...
Prawdę mówiąc wkurwia mnie to, że poważli ludzie dali się nakręcić bandzie debili.
Prawdę mówiąc wkurwia mnie to, że poważli ludzie dali się nakręcić bandzie debili.
jakie grubasy same, USA albo Australia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów