📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak to jest jak się trzyma rączki z tyłu jak cipa, zamiast trzymać gardę w dzisiejszych czasach nie można być pewnym, czy to się ma przed sobą 14 latka, czy 80 latka. Garda musi być
Pienky Prawy i jeszcze piekniejszy Lewy sierpowy !
załatwione jak trzeba ,bez partyzantów z boku ,bez kopania czy skakania po głowie. Gówniarze to by zaraz w kilku jeszcze gościa na zolu przekopało ,a tu proszę STARA dobra szkoła. Piwko leci (dałbym więcej, ale niestety się nie da:)
co za sztuka wyjebać gościowi który nie trzyma gardy i jest nie przygotowany na cios ja pierdole
banany mu wypadły z kieszeni, dlatego tak się cieszą
A na co się przygotowywał? Siedzi w ciemnym klubie i ubliża wyższemu od siebie kolesiowi. Czego on się spodziewał? Orderu?
rozbrajają mnei takie typy, taki kozaczek chodzi i ubliża jakby był pewny że nikt mu nie przy*ebie, a tu tydym i k.o, ehhh pieknie
mnie bardziej zastanawia czym oni to nagrywaja, ze takie okienko wychodzi
Corradolicious napisał/a:
mnie bardziej zastanawia czym oni to nagrywaja, ze takie okienko wychodzi
Szparą między zębami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów