📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to za fajna piosenka w tle?
Za dwieścielat motoseksualizm będzie penalizowany. Jest to choroba umysłowa, powodującą zagrożenie.
turor napisał/a:
W końcu ujawnił się ekspert.
Czekamy na wyjaśnienie tego pechowego wypadku, inteligentnego, spokojnego, niewinnego motocyklisty
Może zaczął zasypiać? Mi się to raz zdarzyło na moto.
-_luka_- napisał/a:
Ja mówię o prawdziwych motocyklistach-czytaj poważnych ludziach.
Zejdź z kolan taty i popatrz na drogę
motocyklista=poważny człowiek, to jak kurwa-cnotka
panar3 napisał/a:
Tylko skąd niby kierowca wiedział że motopierdoła ma na imię Jesus?!
U nich co drugi to Jezus. Jak u nas Adam lub Brajan przez jot.
Kamerowane z telefonu, więc obstawiam, że kierowca widział kilka chwil wcześniej, że ten na motorze coś odwala
Dobra. czasy są takie, że jeśli chcesz popełnić samobója to normalnym dzisiaj produkowanym autem będzie bardzo ciężko, i istnieje potężne ryzyko że skończysz żywy, ale na zawsze na wózku. Skuteczność odjebania się w sposób 'komunikacyjny' w zasadzie ogranicza się do 'wpadnięcia' pod autobus albo rozwalenia się na jednośladzie.
Czysto technicznie jednak, jeśli chcemy zadbać o życie tych, którzy po nas zostają, warto dobrze się ubezpieczyć na NW (są instytucje, gdzie płącąc ok.500zł miesięcznie mamy NW na 1mln zł.) poczekać trochę (ważne by takie ubezpieczenie miało krótki okres karencji lub nie miało go wcale) i wtedy może nam się "przydażyć" coś strasznego na moto.
Załatwimy problem z samymi sobą, jednocześnie pozostawiając po sobie stosunkowo pozytywne wspomnienia
Czysto technicznie jednak, jeśli chcemy zadbać o życie tych, którzy po nas zostają, warto dobrze się ubezpieczyć na NW (są instytucje, gdzie płącąc ok.500zł miesięcznie mamy NW na 1mln zł.) poczekać trochę (ważne by takie ubezpieczenie miało krótki okres karencji lub nie miało go wcale) i wtedy może nam się "przydażyć" coś strasznego na moto.
Załatwimy problem z samymi sobą, jednocześnie pozostawiając po sobie stosunkowo pozytywne wspomnienia
mesjans napisał/a:
To na chuj mu ten kask.
Żeby pogotowie nie musiało zbierać łba łopatą. Wszystko ładnie zblendowane w zamkniętym pojemniku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów