📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Chachał za Krymem płacze Jego UPAdlina z samych skradzionych innym krajom ziem się składa...
@up: Z ziem skradzionych Rosji, która to właśnie o swoje ziemie się systematycznie upomina, Białorusi, która składa się w całości z ziem skradzionych Litwie, oraz Polsce, która w ogóle powinna zniknąć z map na rzecz wszystkiego, co ją otacza, z Bałtykiem włącznie.
A co to jest Ukraina? Cały wschód to nasze tereny, a zachód to Rosja. Sztuczny twór.
Nie wiem co tam ziomek szprecha ale przypierdalać się do sprzedawcy o takie coś to trzeba być skończonym pojebem i patologicznie umysłowo jebniętym debilem. Dlaczego taki kozak nie zadzwonił do Coca-Coli i nie porozmawiał z jakimś prezesem, elokwencja już nie ta ? Brak odwagi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów