📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
raka jak raka, ale czemu tym z Afryki badań na HIV czy ebolę nie robią to nie rozumiem...
Tak to była tam zawsze epidemia, a teraz zakładamy, że wszyscy stamtąd zdrowi przyjeżdżają?
Tak to była tam zawsze epidemia, a teraz zakładamy, że wszyscy stamtąd zdrowi przyjeżdżają?
Typowe dla "daily mail" szkalowanie *polaków.
*No chyba, że myślicie, że ta gazeta pisze o innych imigrantach. Myślcie dalej.
*No chyba, że myślicie, że ta gazeta pisze o innych imigrantach. Myślcie dalej.
Koleś ma nieskończoną siłę w łapie, jak potrafi zatrzymać i obrócic kamere/telefon w punkcie...
nowynick napisał/a:
raka jak raka, ale czemu tym z Afryki badań na HIV czy ebolę nie robią to nie rozumiem...
Przecież przeprowadza się kwarantannę. Z tego co widać np. niemcy przeprowadzają ją m.in. w Polsce.
nowynick napisał/a:
pewnie maja nowe szczepionki do opchniecia
Robi się testy, i wychodzi trochę syfu, przypadł mi ten "zaszczyt" :/
na fejsie wszystko chore
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów