📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
założę się, że urodziła się jako Seren Williams i miała kutasa.
Koszt takiej rakiety to 12 tysięcy litrów wody dla biednych murzynków z Sudanu niewdzięczna czarna wiedźmo...
Rakieta do nabycia w następnym finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
małpa chciała obrać banana i sie jej nie udało , zareagowała podobnie trzaskając nim o ziemie
małpa chciała obrać banana i sie jej nie udało , zareagowała podobnie trzaskając nim o ziemie
Rozpierdala mnie to ze rozpierdolił nowiutką rakietę, jeszcze nie rozpakowana z folii..
Ta Williams to chyba taka Bjoergen tenisa. Do kobiety jej daleko ale i tak startuje w żeńskim sporcie.
nawet amerykańscy sportowcy są spasieni kurwa, co za ludzie
i to się nazywa niesportowe zachowanie a nie że do czarnego powiesz że jest Murzynem -.-
kurwa, przecież obie wyglądają jak wyrośnięte męskie przedstawiciele swego gatunku przerzucające tony koksu...
z mordy przypominają mi ŚP:
z mordy przypominają mi ŚP:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów