Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja wiem, że to jego skądinąd praca, ale on zachowuje się jakby był w prawdziwej pracy, na regalu, powoli, jakby to było normalne, a policja nawet na to nie spojrzy
A przykładni obywatele tylko filmują i mają to gdzieś.
@
nie rób z sebie idioty!
referendum organizuje się PRZED wprowadzeniem ustawy w życie, nie po! wszystko, co było zawarte w tym pseudoreferendum, było już wprowadzone w życie. a dlaczego, mimo próśb, nie zawarto tam zapytania odnośnie np. aborcji? skoro już zorganizowano to pożal się boże referendum, można było zadać klka innych pytań, o które wnioskowano i z pewnością wszystko inaczej by się potoczyło. poza tym, nie zapominaj, że pisiory nawpuszczali masę beżowego, donald tylko dolewa, więc daruj sobie zrzucanie winy tylko na jedną opcję polityczną!
[ Dodano 2024-09-13, 13:14 ]
A przykładni obywatele tylko filmują i mają to gdzieś.
a ty bohaterze pewnie byś podszedł, zwrócił uwagę i ew. przekładnie wyłapał kosę pod żebra, co? poza tym, niszczone było urządzenie łupiące obywateli, nie prywatne mienie.
nie rób z sebie idioty!
referendum organizuje się PRZED wprowadzeniem ustawy w życie, nie po! wszystko, co było zawarte w tym pseudoreferendum, było już wprowadzone w życie. a dlaczego, mimo próśb, nie zawarto tam zapytania odnośnie np. aborcji? skoro już zorganizowano to pożal się boże referendum, można było zadać klka innych pytań, o które wnioskowano i z pewnością wszystko inaczej by się potoczyło. poza tym, nie zapominaj, że pisiory nawpuszczali masę beżowego, donald tylko dolewa, więc daruj sobie zrzucanie winy tylko na jedną opcję polityczną!
a ty bohaterze pewnie byś podszedł, zwrócił uwagę i ew. przekładnie wyłapał kosę pod żebra, co? poza tym, niszczone było urządzenie łupiące obywateli, nie prywatne mienie.
To urządzenie łupiące obywateli jest ufundowane przez obywateli dla obywateli. Jak bys nie miał parkomatów w mieście to po miesiącu bys prosił aby wróciły spowrotem i wolał bys zapłacić te 5 zł niż mieć za darmo obstawionych aut z reklamami, gruzów na sprzedaz i januszy kolekcjonerów po 5 gruzów na łeb. Itp. Wszyscy myślą że to jest wstawiane głównie dla kasy.
Co do referendum to sie śmieje z tego narodu bo pięknie pokazaliscie tym jak wam przybysze z afryki nie przeszkadzają. Poczekaj, jeszcze wam unia przypomni to referendum jak sie zesracie za niecałe dwa lata o to że nie chcecie czarnuchów na ulicach. Rudy ogrywa ten kraj jak chce. Liczyłem na to zeby ta gównoburza antypolska sie zakonczyla i zeby rudy wygral i pokazał gdzie jest miejsce tego panstwa w unii cale szczęście juz nie mieszkam w tym cyrku.
To urządzenie łupiące obywateli jest ufundowane przez obywateli dla obywateli. Jak bys nie miał parkomatów w mieście to po miesiącu bys prosił aby wróciły spowrotem i wolał bys zapłacić te 5 zł niż mieć za darmo obstawionych aut z reklamami, gruzów na sprzedaz i januszy kolekcjonerów po 5 gruzów na łeb. Itp. Wszyscy myślą że to jest wstawiane głównie dla kasy.
Co do referendum to sie śmieje z tego narodu bo pięknie pokazaliscie tym jak wam przybysze z afryki nie przeszkadzają. Poczekaj, jeszcze wam unia przypomni to referendum jak sie zesracie za niecałe dwa lata o to że nie chcecie czarnuchów na ulicach. Rudy ogrywa ten kraj jak chce. Liczyłem na to zeby ta gównoburza antypolska sie zakonczyla i zeby rudy wygral i pokazał gdzie jest miejsce tego panstwa w unii cale szczęście juz nie mieszkam w tym cyrku.
"wy"? a ty co? nie utożsamiasz się? w takim razie nie przejmuj się nami!
nie rób z sebie idioty!
Przecież w Warszawie są parkomaty na bilon. Te takie szare kwadratowe słupki
Ostatni raz byłem w Warszawie jakieś pięć lat temu, bo nie mam po co tam zaglądać.
Latam z innego miasta.
Pozdro dla Trzaska.
Pozdrowień nie przekażę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów