Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Adrzej Ś. został skazany za 20 gw🤬tów, choć przyznał się w śledztwie do 95 napaści na kobiety, a w swoim pamiętniku opisał 96. Działał we Wrocławiu. Na mapie miasta zaznaczał miejsca, w których planował kolejny atak. Skrupulatnie zapisywał informacje o swoich ofiarach, którym wiązał ręce, a po gw🤬cie kazał liczyć do stu, by zyskać czas na ucieczkę z miejsca zdarzenia. Notował wiek, kolor włosów, imię, adres, wszystko, co zdołał ustalić w momencie napaści.
Pamiętnik gw🤬ciciela policjanci znaleźli w jego mieszkaniu, kiedy w końcu udało się namierzyć i złapać Andrzeja Ś. Wśród wielu zapisków mężczyzny był i taki, że będzie gw🤬cił dziewczynki od 12. roku życia i kobiety do 50. „Bóg zwalnia mnie z grzechu gw🤬tu na kobiecie. W czasie pokoju mogę gw🤬cić kobiety. Ale w czasie wojny mogę gw🤬cić i zabijać. W czasie wojny nie zabijam kobiet, ale mogę zabijać mężczyzn” – zanotował. Policjantom Andrzej Ś. miał powiedzieć, że kiedy zostanie wypuszczony z więzienia, nie będzie już gw🤬cił. Będzie zabijał.

Andrzej Ś. na wolność może wyjść w 2025 r.
Na razie odsiaduje wyrok 15 lat – sąd skazał go na najwyższy wymiar kary za gw🤬ty (sic!)

Można się zastanawiać, czy nie powinien on trafić do Krajowego Ośrodka Zapobiegania Zachowaniom Dyssocjalnym w Gostyninie.?
Trafiają tam przestępcy, którzy odsiedzieli zasądzony wyrok, ale na wolności stanowić będą zagrożenie...

A oto zdjęcie owego pana z RSPS (Rejestr Sprawców Przestępstw Seksualnych):

Żródło: wiki ; polityka.pl
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
drakasraka 2025-01-09, 20:17 10
taki troche tomek chic
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-01-09, 20:24 1
A myślałem że Trynkiewicz jakiś
Zgłoś
pazuzu 2025-01-09, 20:33 16
Skoro bug go zwalania z grzechu to kim my jesteśmy żeby go oceniać 🙂
Zgłoś
Seymouro1908 2025-01-09, 20:33 6
Od razu z mordy widać że nic dobrego ten człowiek nie wnosi do społeczeństwa.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-09, 20:36 134
No jak najwyższy wymiar kary?
15 lat maksymalnie jest za gw🤬t.
Skazany został za 20 gw🤬tów.
15 x 20 = 300
Typ powinien dostać 300 lat odsiadki.

Przyznał się do 95 pod przysięgą, więc sąd przymknął oko na 75 gw🤬tów.
Wszyscy zatem na sali sadowej, razem z Andrzejem, powinni dostać wyroki za umniejszanie winy na korzyść sprawcy.
Według obliczeń zaś, Andrzej powinien dostać 15 x 95 = 1425 lat pierdla.

No dlatego was, rodacy, szczerze nienawidzę. Na przedstawicieli władzy powybieraliście kretynów, którzy nawet tabliczki mnożenia nie potrafią, a jeszcze macie czelność mnie strofować...
Zgłoś
JoSeed 2025-01-09, 20:42 38
Niestety, nikt z żadnej politycznej strony dotąd nie zawalczył o sumowanie się kar... Aż się prosi, żeby każda kara następowała po zakończeniu poprzedniej 🥺
Zgłoś
turor 2025-01-09, 20:51 45
JoSeed napisał/a:

Niestety, nikt z żadnej politycznej strony dotąd nie zawalczył o sumowanie się kar... Aż się prosi, żeby każda kara następowała po zakończeniu poprzedniej 🥺

Trzeba do Tuska pisać, na pewno obieca

Zaraz się zlecą jego wyznawcy i jeszcze będą go bronić
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-09, 20:54 19
JoSeed napisał/a:

O to nie trzeba walczyć, tylko wdrożyć, bo to jest czysta matematyka. A tych, którzy sprawują jakiekolwiek funkcje publiczne z brakami wiedzy z zakresu szkoły podstawowej, cofać do takowej przywracając obowiązek edukacyjny, bo widać, że w systemie edukacji doszło do rażącego przekłamania. Z uwagi na pomyłkę krzywdzącą 75 ofiar. Niedomiar kary należy doliczyć winnemu oraz każdej osobie przychylającej się do tego komicznego wyroku.

Oczywiście utrzymanie systemu penitencjarnego z podatków powinno dotyczyć tylko murów zakładów. Żadna złotówka nie powinna być wydawana na to, co dzieje się w środku. Niech sobie radzą sami.
Zgłoś
Janko 2025-01-09, 20:55 15
Sprawiedliwość byłaby taka gdyby dostał w czape i więcej c🤬j posrany nie robił nikomu Krzywdy
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-09, 20:55 6
Takich to powinni byli od razu z resztą motłochu zamykać, po piętnastu latach bycia grzmoconym/lanym przez współwięźniów nawet by mu przez myśl nie przeszło żeby kogokolwiek nawet dotknąć.
Zgłoś
Prosty 2025-01-09, 21:07 4
Imigranci się z niego śmieją że mało.
Zgłoś
adriano8908 2025-01-09, 21:07 6
J🤬y zboczeniec, będą karmili tego sk🤬ysyna z naszych podatków. Utylizacja i tyle….
Zgłoś
smc 2025-01-09, 21:10 1
Powinni pozostałe 75 do odsiadki rozdać wszystkim sadolom. Przecież nie mogą się znarnować.
Zgłoś
Mietek7567 2025-01-09, 21:17 11
JoSeed napisał/a:

bardzo chętnie za to sumowali by kary za wykroczenia drogowe i inne pierdoły.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem