Różne miejsca i różne dni ale złodziej i cel ten sam - odwrócić uwagę i zapierdolić telefon. Na szczęście kamery działały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wreszcie się dowiedziałem jaki jest jedyny racjonalny powód do noszenia maseczki . Pamiętajcie, jak zobaczycie jakiegoś typa w maseczce, to pewnie wam coś chce zajebać.
Manolito666 napisał/a:
Wreszcie się dowiedziałem jaki jest jedyny racjonalny powód do noszenia maseczki . Pamiętajcie, jak zobaczycie jakiegoś typa w maseczce, to pewnie wam coś chce zajebać.
A najlepiej, profilaktycznie jebnąć w tą maseczkę.
Na chuj kraść telefony teraz... Uzywka tania, zdjęcie zabezpieczeń upierdliwe o ile wogole się da. Sprzedać pewnie też nie łatwo?
Juz lepiej butelki zbierać
Juz lepiej butelki zbierać
Na jednej kamerce ma torbę kobiecą a na drugiej kamerce ma pudełko
Zbysław napisał/a:
A nie zauważyłeś, kurwa, że to są dwa różne sklepy?
Zbysław napisał/a:
Czytałeś opis materiału?
Mnie zastanawia dlaczego na monitorze w sklepie wyświetla się KAOTIC.COM
Budapeszter napisał/a:
Mnie zastanawia dlaczego na monitorze w sklepie wyświetla się KAOTIC.COM
Pracownica sklepu wiedziała że ma do czynienia ze złodziejem i profilaktycznie zapoznała się ze zwyczajami w swojej społeczności. :coffe:
Dalsza część opowieści pojawi się wkrótce na wyżej wymienionym źródle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów