18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
karolo4life 2012-01-29, 0:22 58
Dobrze że skończyłem zawodówke heh a kurwa zapomniałem nie mam pracy...
Zgłoś
mateelv 2012-01-29, 2:37
wymiotuję takimi przeróbkami. były 2, 3 dobre. reszta to katowanie wora, please, stop this shit...
Zgłoś
Tomelo 2012-01-29, 2:59 16
Rozmowa dwóch studentów:
- Jeśli dziekan nie zmieni zdania to jutro wypierdalam z tej uczelni!
- Ale jak to? Dlaczego? Co powiedział Ci dziekan?
- Że jutro wypierdalam!
Zgłoś
camperboy 2012-01-29, 3:24
Zajebiste grzywy....
Zgłoś
sv600 2012-01-29, 4:24 1
5:31 definitywnie rozjebalo system
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2012-01-29, 4:35
Studenci - won!
Zgłoś
mikEWrona 2012-01-29, 5:20 1
kurwa kolejne warunki

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
beniolbn 2012-01-29, 8:12
moja mysl przewodnia w czasie sesji: miej wyjebane a bedzie Ci dane. a pozniej wszystkie gimbusy ktore przejmuja sie kazdym egzaminem maja wszystko w plecki
Zgłoś
Gruby84 2012-01-29, 9:49
Czeski? serio...
Zgłoś
pixca 2012-01-29, 12:33
a ja już półmetek tzn w sumie końcówka bo prace się nie liczą

aaaaaaaaaaaaaaa
Zgłoś
siba 2012-01-29, 15:10
dobre, nawet bardzo dobre

Zgłoś
liuq 2012-01-29, 15:37
zaliczenie od 80% :d na Ratownictwie jest od 75% jakoś mnie to nie bawi szczególnie
Zgłoś
Jeadong 2012-01-29, 15:48 1
@up mówimy o studiach
Zgłoś
Pleso93 2012-01-29, 15:52 1
Ten film jest genialny. Tak samo jak Potop i Pan Wołodyjowski. Jak Polacy spuszczali komuś bencki to miałem mokre gacie! A jak Chmielnicki pokonał husarię to miałem łzy w oczach ;<
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów