📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od razu wiadomo że motyw sciągnięty z "American history X' film jedyny w swoim rodzaju!!
@up American history X
Film bardzo ciekawy, szczególnie można polecić na Sadistic'u ze względu na sporą liczbę mało tolerancyjnych osób <celowo nie nazwę ich rasistami, bo to mocne słowo a zdaję sobie sprawę, że niektórzy zdobywają beczki piwa dzięki "czarnemu" humorowi>
@up A co zabronisz mi być mało tolerancyjnym?
Coraz więcej pseudo-artyzmu na sadisticu.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Film to American History X - Więzień Nienawiści, chyba jeden z lepszych filmów o tematyce Nazi (nie mówie tutaj o dokumentach)
Nie było modelki czar...ującej murzynki ?
Film ciekawy, ale nie zmienia to faktu, ze propagandowy. Jesli koles tak gleboko wierzyl w te wszystkie idealy ktore przekazywal, to zakonczenie powinno byc inne.
Piękne. Zarówno zdjęcia, jak i film.
Ogólnie fajnie przedstawiona koncepcja mizoginii.
Ogólnie fajnie przedstawiona koncepcja mizoginii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów