📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
generalnie to cienko im wyszlo, skayfall też próbowali i również dupy nie urywa...
jednak oni się chyba tylko do Kalinki nadają.
jednak oni się chyba tylko do Kalinki nadają.
A mi się po prostu wydaje że to była jakaś próba i zwyczajnie trochę się pobawili
najebał się i odpierdala
Bardziej dla jaj niż na serio występowali. Bo najważniejsze to mieć do siebie dystans
Pewnie to jest ta słynna zimowa ofensywa ocieplenia wizerunku!
Pewnie to jest ta słynna zimowa ofensywa ocieplenia wizerunku!
you're my sex bomb a nie you my sex bomb
Chyba chodzi o sam wybryk tego pijanego tudzież radosnego Rosjanina. Zaraz, zaraz... Czy to się aby nie równoważy?
Chyba chodzi o sam wybryk tego pijanego tudzież radosnego Rosjanina. Zaraz, zaraz... Czy to się aby nie równoważy?
Się uśmiałem Piwo
@up
no ładnie. Bardzo mi się podoba ten chór. Lubię ich słuchać.
no ładnie. Bardzo mi się podoba ten chór. Lubię ich słuchać.
Śpiewają lepiej niż nasze rodzime "gwiazdy" wykreowane w ostatnim czasie.
Wujcio stalin się w grobie przewraca.
Azjatycka swołocz w azjatyckich mundurach śpiewa azjatyckie pieśni,po zgwałceniu 3 milionów europejskich kobiet.
trebor2709, skończyłeś idioto? Zacznijmy od tego, że niemce zamordowały 35 milionów Słowian, a w ramach rewanżu Stawka nakazała gwałty kobiet w Prusach Wschodnich i potem Berlinie. I nie było to 3 miliony. Uważa się, że dwa miliony to już cyfra mocno przesadzona i została ukuta przez hamerykańską propagandę w czasie Zimnej Wojny.
No i to Goebbelsowskie pierdolenie o "azjatyckiej swołoczy" Ale że 90% populacji Rosji to biali Europejczycy to powinieneś seba wiedzieć... Chociaż obecnie sadol to jeden wielki wykwit kretynów więc w sumie nawet mnie już takie posty nie dziwią.
Taa... azjatyckie rysy twarzy jak sam skurwysyn
Skoro Rosjanie to wg ciebie azjaci to w sumie nawet boję się pomyśleć kim są dla ciebie Polacy
No i to Goebbelsowskie pierdolenie o "azjatyckiej swołoczy" Ale że 90% populacji Rosji to biali Europejczycy to powinieneś seba wiedzieć... Chociaż obecnie sadol to jeden wielki wykwit kretynów więc w sumie nawet mnie już takie posty nie dziwią.
Taa... azjatyckie rysy twarzy jak sam skurwysyn
Skoro Rosjanie to wg ciebie azjaci to w sumie nawet boję się pomyśleć kim są dla ciebie Polacy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów