Mężczyzna zawsze powinien być dżentelmenem. Także w sprawach intymnych. Jeżeli, na przykład, kobieta nie czuje się komfortowo obserwując jak się masturbujesz, zmień miejsce w autobusie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ba link do filmiku gdzie koleś trzepie w autobusie i pomaga mu w tym laska obok byłby adekwatny do tej historii
rust napisał/a:
ba link do filmiku gdzie koleś trzepie w autobusie i pomaga mu w tym laska obok byłby adekwatny do tej historii
hmmm, no akcja nie w autobusie, ale poza tym się zgadza (od ok 2:00)
sadistic.pl/przygody-walikonika-vt373466.htm
dowód, że na hardzie znajdziesz wszystko
Dawidienko1 napisał/a:
Sex
Jeśli to prawda, że masz 26 lat, to może już czas znaleźć coś w rzeczywistości, a nie zaczynać swoją codzienną przygodę od wpisania w wyszukiwarce Redtube 'sex...'.
Albo ławkę w Kościele.
Mam dobrą akcję w autobusie, bez dźwięku. Bo po chuj komuś dźwięk.
+18 kurwa! Widać kutasa!
Początek randez-vous 1:00
+18 kurwa! Widać kutasa!
Początek randez-vous 1:00
rust napisał/a:
Majkizrpgw, właśnie o ten filmik mi chodziło
Wiem ty zboczuszku
Tak btw, to w chuj chciałbym przeżyć taką historię, tzn jadę autem, podjeżdżam z wyciągniętym chujem i mówię do laski, żeby mi zwaliła...to mogłoby wypalić, gdybym zamiast starego merola miał nowe lambo i potężnego, grubego pytora w gaciach a nie małą fasolkę ech...zazdroszczę tym gościom na filmikach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów